Az nem gáz, ha egy politikus facebook/insta posztjain csak ilyen 17 lájkok van?
Orosz Anna facebookját görgettem, és közben azon gondolkoztam, hogy egy politikusnak nem kellene követőtábora legyen? Főleg momentumosként, a "fiatal generációt" képviseli elvileg, szavazóik jó része 30 alatti.
Azért tartom ezt fontosnak, mert mikor tömegeket kell megszólítani/megmozgatni, nem ér el messze a keze olyan embereknek, akiknek a social hálózata az anyukájukig és a nagybácsikáig ér el.
Persze, máshogy is lehet értékes lenni egy pártban, de ha mindenki "máshogy" próbál értékes lenni, s senki nincs, akinek a szava tömegekhez eljut, mondjuk közvetlenül 10 000 emberhez és közvetetten 100 000 emberhez, akkor hogy tud egy párt sikeres lenni? Főleg fiatalok körében?
Én beszélgettem már vele személyesen pár éve. Egy nagyon intelligens és céltudatos ember, de alapvetően halkszavú, visszafogott.
Donáth Anna vagy Tompos Marci kiállása sokkal alkalmasabb a tömeg megmozgatására.
Ő másban jó. Mindenkinek megvannak a maga erősségei. Orosz Anna tipikusan nem a "mosópor" politikus, hanem akinek van ideológiája és tettvágya.
Szóval nem, egyáltalán nem gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!