A Facebookon a Fideszes megmondóemberek mindig azzal jönnek, hogy Magyarországon mekkora biztonság van, nem úgy mint a franciáknál. Miért nem mennek le élőzni egy Borsodi kisfaluba sötétedés után?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 19:39
1/8 anonim válasza:
Nem kell a hülye facebookot olvasni, kicsit javult a közbiztonság de azon kívül minden romlott.
2/8 anonim válasza:
En nem olvastam ilyeneket a facebookon, csak azt hogy nálunk nagyon rossz és mindenütt máshol jobb.
3/8 anonim válasza:
Nem rég voltam Franciaországba. Jelentem egy migráns sem akart megerőszakolni.
4/8 anonim válasza:
És te mér nem hasítol kifele dönkerkbe? Muhhahahhaha...
5/8 anonim válasza:
Mert a fideszesek nem szuverenisták, hanem perfektcionisták. Kényszerrel MEGELŐLEGEZIK azt ami még nincs (vagyis a vágyálmaikat).
6/8 anonim válasza:
Mert egy falu sötét éjjel marha unalmas és semmit nem látni. De egyik faluban sem gyújtják fel tömegével az autókat pl, ez nem jött össze, nem kapsz krumplit.
7/8 anonim válasza:
Mert ez tényleg igaz és végre nem kell hazugságot kitalálniuk, most nekik is jár egy kis pihi:D azért elég hard lehet folyamat a propagandát követni meg magadtól kitalálni teljesen magy f*szságokat és alaptalan hazugságokat, ennyit ne sajnáljunk már tőlük, legalább kicsit pihiznek.
8/8 anonim válasza:
"Nem kell a hülye facebookot olvasni, kicsit javult a közbiztonság"
Amióta szélnek eresztették a 800 embercsempészt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!