Ilyenkor elutazhatok?
Figyelt kérdés
Munka miatt most van a nemzetbiztonsági átvilágításom. Mondtak 1 időintervallumot. 3-6 hét. Viszont én jövőheten szeretnék elutazni 4-5 napra belföldön. Meg lehet tenni? Csak mert olvastam olyat hogy kijöhetnek házhoz is, megnézni hogy tényleg ott lakok-e stb. Ez az utazásom már 3 hónapja le van szervezve, nem szeretném lemondani.2023. dec. 8. 22:45
1/6 anonim válasza:
Akkor talán közöld ezt velük is, elkerülve a félreértéseket.
2/6 anonim válasza:
El, csak vigyázz meg ne fogjanak.
3/6 anonim válasza:
A munkahelyeden (vagy aki kérvényezte az átvilágítást) ezt írásban jelzed, hogy te x dátumtól y dátumig elutazol ide és ide, és ezt jelezzék az átvilágítók felé. Teljesen bevett gyakorlat ez.
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan elutazhatsz. Környezet tanulmányt csinálnak, nem téged akarnak megnézni alvás közben az ágyadban. Megkérdeznek egy két szomszédot rólad, ha családdal élsz megkérdezik őket aztán nagyjából ennyi.
5/6 anonim válasza:
Jelezd nekik.
Anno nálunk is volt környezettanulmány, 7-15ig bármikor jöhettek. Hát én mondtam, hogy 5-17ig dolgozok minden nap.
Munka után megvárt, lezavarta az ellenőrzést, 6-kor hazament.
Kommunikáció, kérdező! ;)
6/6 anonim válasza:
Kérdező, a nemzetbiztonsági átvilágítás nem azt nézi meg, hogy te adott napon épp mivel foglalkozol, hanem hogy vannak-e olyan kapcsolataid amik veszélyesek, kockázatosak lehetnek, zsarolható vagy-e, törvényt szegtél-e stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!