Elutazhatok barátnőmhöz, ilyen helyzetben?
heves megyében lakom, kb fertőzött nincs is elméletileg. Érintkezni max a bankkártyámmal érintkezek, meg a kocsiba tankolni, azonkívül midnig is itthon vagyok.
A barátnőm szintúgy betartja a szabályokat. Annyi a különbség, h 1-1,15 kocsival. De világos, nem jó ötlet. :) Én nem akarok beleszarni a szabáylokba, csak hiányzik és kész.
Én ma 600+ km-t autóztam az országban (munka miatt) és senki nem állított meg. Csak sebességmérés volt pár helyen.
Szóval valószínűleg senki nem fog ellenőrizni, persze ettől még a szabály szerint tilos.
Nincs igazoltatás, nincs para.
Hétvégén a barátnőmmel a Velencei tavat körbetekertük, meglepően sokan voltak.
Néhány önkormányzat lezárta a saját parkolóit, màs intézkedés foganásosítását nem észleltük.
menj nyugodtan
nem valószínű, hogy megállítanak
nem egy olyan ismerősöm van, aki pl csak ment egy kört kocsival egyedül, mert már nem bírta bezárva otthon a családdal
ha ne adj' isten megállítanak és megkérdezik hova mész, ezt is mondhatod akár
de mi az, hogy gyalog megállítottak?
meg is kérdezték a rendőrök, hogy miért vagy kint, hova mész?
Helló emberek, a vírus még itt van, továbbra is naponta hetvenesével emelkedik a fertőzöttek száma, mèg nincs ideje a lazításnak!
Továbbra is fertőzhetsz tünetmentesen, továbbra is belehalhatnak a szeretteid vagy olyan emberek, akikkel találkozol, pl. tankolás, vásárlás közben.
Természetesen kûrva szar elvágva lenni azoktól, akiket a legjobban szeretünk, de ha pont a családban üti fel a fejét a betegség, hogy a francban számolsz el a lelkiismereteddel?
Továbbra is nagyon fontos a személyes érintkezések számának minimalizálása, szóval persze, találkozzatok - de utána két hétig se a csaj, se te ne menj pl a szülői ház közelébe , de lehetőleg boltba se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!