Mi tlehet tudni a sümegi fiút zaklató suhancokról? Nyilatkoztatták őket esetleg valahol?
"Na most én tanárként tudnám, hogy az ilyen alkatú gyerekek lehetnek bullying célpontjai. Mert hogy nem volnék friss szökevény a falvedőről. Odafigyelnék minden apró jelre, mert vannak jelek, engem nem lehetne átverni. Ha nincsenek jelek, örülnék, ha vannak, megelőző lépéseket tennék. Mert lehet, mert vannak ilyen lehetőségek."
Lehet, de ez nem így múködik.
Amennyit egy tanár keres, megértem, hogy nem nagyon töri magát a gyerekért a kötelezőket leszámítva.
Szép dolog a hivatástudat, meg ilyen baromságok, de ha a hideg vízre valót se keresed meg azzal, amit szeretsz, előbb - utóbb a szakmád szeretete utálattá fordul át, és onnantól már a lesz@rom az egészet mentalitás lesz az uralkodó...
Na, hát szerintem ez történt az osztályfőnökkel is... letanította a kötelezőt, oszt utánna meg menjen mindenki a f@szomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!