Ilyenkor általában mi a bűnelkövetők magatartása?
Figyelt kérdés
Biztonsági kamera szeme láttára történt, vagyis kamerafelvétel van róla. Az illető nem akart fizetni, majd testi erőszakkal fenyegetett meg és tett is ilyen mozdulatot felém. Amilyen gyorsan jött neki ez a dühkitörés olyan hamar le is nyugodott, kifizette végül így nem hívtam a rendőrséget.
Viszont féltem a reakciójától is, hogyha ilyenkor rendőr hívok akkor fix hogy rám támad, vagy inkább beijed és megpróbál kereket oldani? Annak fényében hogy az egész kamerák előtt történik.
Ki volt már ilyen helyzetben? Mik a tapasztalaitok, az ilyen agresszív egyének mit reagálnak mikor már a rendőrség is a képbe kerül?
2023. okt. 25. 15:35
11/14 A kérdező kommentje:
Utólag már nem fogok, bár visszaeső az illető szóval szerintem tuti lecsuknák.
2023. okt. 25. 16:15
12/14 anonim válasza:
Utólag is szólhatsz. Nem kell feljelentést tenni, csak hogy tudjanak róla, hogy problémázik a kis kedvencük. Kitudja mikkel kapcsolatban jelentették már fel, lehet épp ennyi hiányzik az őrizetbe vételhez. De ahogy gondolod.
13/14 A kérdező kommentje:
#12 Szerintem azok nagyban tudják hogy visszatérő ügyfél a csávó.
2023. okt. 25. 16:26
14/14 anonim válasza:
Lehetséges. Egyébként javaslom szerezz be sprayt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!