Mennyire venné komolyan ezt a rendőrség?
Előre is bocsánat, ha nem ide illik a kérdés, komolyabb kategóriába akartam, de nem találtam olyat.
Ha valakinek volt tapasztalata hasonlóval kapcsolatban, mennyi értelme van feljelenteni valakit, aki jogosulatlanul, az érintettek tudta nélkül fér hozzá és ment le pucér képeket a párjáról és hozzátartozójáról is? Nem akarom erőltetni, ha csak magának okozna vele nagyobb problémát és következménye meg nem lenne, vagy csak minimális. Nem tudom, hogy meg is osztotta/eladta-e bárhol ezeket a képeket az illető, de az biztos, hogy több másolatot is tart belőlük, illetve be lehet lépve az “áldozatok” fiókjaiba is.
Komolyan veszik az ilyesmit, tudnak egyáltalán bármit kezdeni ezzel? Infós a srác, így szinte lehetetlen, hogy önerőből mindenhonnan el lehessen tűntetni a képeket.
Én a NANE vagy hasonló szervezetekhez fordulnék, ők pont az ilyen helyzetekre specializálódtak.
Mind jogilag, mind fizikálisan tudnak segíteni megvédeni őt, illetve tudnak tanácsod adni ezügyben.
Jaj dehogyis 🙈
A megverés amúgy se segítene, mert csak leveri a nőn a tízszeresét.
Nem, fizikálisant úgy értem, hogy vannak otthonaik, ahova mehetnek bántalmazott nők, ha kell kenetet venni, sebeket dokumentálni, abortusz, nemi beteg ellátás stb abban tudnak segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!