Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőr miért kérdezi szondáz...

A rendőr miért kérdezi szondáztatás előtt hogy ittam-e alkoholt, ha úgyis a szonda eredménye lesz a mérvadó nem az hogy én mit mondok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 12. 12:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10! Gyakorlatilag igazad adsz a "két baromnak"! 😂 köszi.
2023. aug. 12. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ivott egy citromos sört és a szonda 0% mutatott akkor nincs miért megbüntetnie, mert a 0% sörben nincs alkohol és ezt mondjuk a szonda is mutatja.Szóval a kollégád alkohol tartalmú sört ivott, másként nem büntették volna meg.
2023. aug. 12. 14:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

10! De segítek!

Tehát a lúzer bekamuzta, hogy sört ivott, csak nem mondta, hogy aloholmenteset. A szonda nem mutatott semmit, de a rendőrök megbírságolták, mert szórakozott velük. Ennyi a történet, ezt értjük!

DE! itt nem a rendőröknek kell nevetni, hanem rajta! Érted már végre?

2023. aug. 12. 14:04
 14/21 anonim ***** válasza:
"hivatalos személy félrevezetése lesz a vád." Ez nem igaz. Vádolnak valamivel, hazudhatok. Tanú vagyok, akkor nem.
2023. aug. 12. 14:32
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Én még mindig barom vagyok. Miért a Rendőr a hülye, aki pénzt tudott lehúzni egy olyan végtelenül intelligens Embertől, aki fizetett ittas vezetésért józanul? Ettől nem értem miért a rendőrség a vicc tárgya, ha van valaki aki önként szalad tátott szájjal a kukierdőbe és még büszke is rá, hogy fizetett a semmire. Én erre nem lennék büszke és nem dicsekednék azzal, hogy akkor szerencsétlen birka vagyok, hogy még az alkoholmentes sör miatt is megbüntetik.

Ha Hozzám odajönne Valaki, hogy: " Itt ez a húsz ezres, az előbb esett ki a zsebedből." Én meg erre elfogadnám azt a húszast aztán egymás között összesúgna az a Valaki a többiekkel, hogy "Hú de buta ez a Lacika, elfogadta azt a húszast, ami nem is az övé!" Ilyen esetben nem érezném Magam hülyének. De ha ettől szerinted hülye vagyok, bátran megtréfálhatsz így!

2023. aug. 12. 14:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

“ Mert mérvadó hogy mit mondasz. Egyik ismerősöm úgy vágták meg, hogy a szonda nem mutatott semmit, csak elismerte hogy ebédhez megivott egy citromos sört. Tudod ezt nulla nulla százalékosat.

Annál mérvadóbb nincs mint amit mondasz.”

Ez a válasz marhaság.

1. A rendőr azért kérdezi meg, ittál-e szeszesitalt, mivel az elektromos alkoholtesztert az alkohol fogyasztása után minimum 10 perc után lehet alkalmazni. Ha bevágsz egy kis sört, majd megfújod azonnal a tesztert, az hihetetlen, ireálisan magas értéket fog mutatni. Ezért ha azt feleled igen, megkérdezik mikor.

Az egyes(fent idézett) válaszadó barátja hülyeséget beszélt. Ha megfujod az alkoholtesztert és az nulla akkor semmilyen jogalapja nincs büntetésnek, hiába állítja. Vélhetően, ami megtörtént az az, hogy megfújta, és az alkoholteszter az úgy nevezett értékelhetetlen értéket mutatott.

Ez az “értékelhetetlen érték” van 0.1 mg/liter estében.

Ha a hiteles légalkohol merő eszközben ennél kisebb érték jelentkezik, egyetlen esetben büntethető a személy, még pedig akkor, ha elismeri az alkohol fogyasztást. Valószínűleg a sör amit ivott nem alkoholmentes volt, hanem nagyon alacsony alkoholtartalmú. Megfújta, értékelhetetlen értéket mutatott, melyet ő elismert így büntethetővé vált.

2023. aug. 12. 15:36
 17/21 anonim ***** válasza:
akkora* megbüntetnek* Csak javítottam, mert látom volt pár elgépelés! Sajnálom, napon írtam telefonról és alig láttam!
2023. aug. 12. 17:13
 18/21 árokpart ***** válasza:
70%
Ne beszélhetek már hülyeségeket! Ha valaki bevallja, hogy citromos 0 százalékos alkoholmentes sört ivott és a szonda is 0-t mutat, azt sehol a világon nem büntethető, mert nem minősül alkoholtartalmú italnak, ergo nem alkoholt fogyaztott. Olyan mintha pl. egy kólát ivott volna.
2023. aug. 12. 22:11
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
19! Ez is sántít a "barmozó" történetében, azt mondjuk el tudom képzelni, hogy miután megtrollkodta őket a fickó avrendőrök visszatrollkodtak és valami egyéb miatt megbírságolták.
2023. aug. 13. 12:40
 20/21 anonim ***** válasza:
A munkatárs kitalált egy jó sztorit, ti meg elhittétek, ennyi történt. ;)
2023. aug. 13. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!