A rendőr miért kérdezi szondáztatás előtt hogy ittam-e alkoholt, ha úgyis a szonda eredménye lesz a mérvadó nem az hogy én mit mondok?
Mert mérvadó hogy mit mondasz. Egyik ismerősöm úgy vágták meg, hogy a szonda nem mutatott semmit, csak elismerte hogy ebédhez megivott egy citromos sört. Tudod ezt nulla nulla százalékosat.
Annál mérvadóbb nincs mint amit mondasz.
Mondjuk az egész cég napokig röhögött rajta, mert bekereteztette a határozatot és az irodájában kifüggesztette a falra. :)
Mármint nem rajta, a rendőrségen. Ekkora barmokat. :D
1-2! Ezt a sztorit csak én nem értem?
Szóval av pofa bekamuzta, hogy sört ivott közben meg üdítőt.
Akkor miért a rendőrség a hülye?
Pl ha valaki azt mondja ivott mert azt hiszi hogy még benne van az alkohol de már a valóságban nem mutat ki semmit a műszer, vagy csak vicceskedni akar, akkor gondolom hiába nem ittas, járni fog a kijelentése valamivel.
Ha meg ittas de azt mondja hogy nem akkor meg gondolom hivatalos személy félrevezetése lesz a vád. Vagy nem?
"Ha meg ittas de azt mondja hogy nem akkor meg gondolom hivatalos személy félrevezetése lesz a vád. Vagy nem?"
Nem lesz ilyen vád. A jog szerint eleve nem is vagy köteles önmagadra nézve terhelő vallomást tenni. A vád, már ha bíróságra került a dolog ittas gépjárművezetés lesz.
Ami nekem tetszik az oldalban, megint a két barom van felpontozva, a hasznos válasz le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!