Ez most komoly a BV részéről? Bakker, ilyen nincs!!! Ja de.
6 év börtönt kaptam jogerősen, ebből 5 hónapot ültem előzetesben.
Idén január 9-én kellett volna bevonulni Szombathelyre, ennek nem tettem eleget, kimentem dolgozni Ausztriába, úgymond majd bemegyek később, lesz@rom a kedvezményt, de sok pénzzel megyek be. Így is történt, két hete hazajöttem. A párom mondta, hogy köröznek a rendőrök, mert nem mentem be, január végétől úgy két-három hetente jöttek, kerestek, ezt májusig csinálták. Legutoljára már be sem mentek csak az ajtónál megálltak, elhitték hogy nem tartózkodom otthon. Aztán megunták már nem járnak.
-----------------------------------------------------------------------
Hétfőn bevásároltam, tegnap be akartam vonulni. Elindultam itthonról taxival (Baranya), Szombathelyre. Hatalmas nagy terület, egy ajtóhoz értem, hogy becsengetek, biztos az a főbejárat, mert zászlók is voltak fölötte. Be sem kellett csengetni, már sípolt az ajtó, egy rácsos folyosón az udvaron keresztül mentem hosszan egy épületbe, ott is már nyitották az ajtót. Beértem egy előtérbe, de sötét ablakok voltak mindenfelé, senkit nem láttam, de ők láttak, mert egy férfi hang azt mondta, hogy te meg hova jöttél. Mondtam elítéltként jelentkezem, majd visszaküldött, hogy menjek ki, vissza a bástyafal mellett vissza 150 métert, ott a befogadó. Rendesen nyitották az ajtót, kimenetem, majd ugyanúgy odamentem, ahova irányítottak. Ott egy hatalmas vaskerítés már nyílott is, be sem kell csengetni, már mindent látnak kamerán, hogy jön valaki. Kinyilt a vaskapu, kijött egy fegyveres őr nő, mondtam elítéltként jöttem jelentkezni, mutattam, hogy behívóm van ide, de januárra, elkésetem pár hónappal, viszont akkor ide szólt a behívó, azért jöttem ide. Személyim is kérte, majd visszadott mindent, és mondta, hogy a betonkerítésen kívül maradjak, majd jönnek értem.
Délután 1 óra volt, háromnegyed háromig ott dekkoltam a börtön előtt az utcán, bv dolgozók jöttek ki, mentek boltba, majd vissza, azt sem kérdezték, hogy mire várok. Én meg meguntam a majd kétórás várakozást, elgyalogoltam a buszállomásra és hazamentem Pécsre. Az egész börtön előtti terület be van kamerázva, biztos látta a fegyveres őr nő, hogy megyek el, de annyit nem tett meg, hogy kijött volna, utánam szól, hogy hova megy, ne menjen sehova. Ennyire telibesz@rják az embert.
-----------------------------------------------------------------------
Aztán hazajöttem és kész. Én megegyszer nem megyek el magam. Fel is veszem a kapcsolatot a rendőrséggel, bv bíróval, hogy engem ne is körözzenek, töröljenek ki, mert saját magam be akartam vonulni a büntetésem letöltésére, bent voltam a bv területén, a fegyveres őrnél is jelentkeztem, de visszaküldött, telibesz@rják az egészet.
Ez most komoly a bv-től, hogy megyek jelentkezni, visszaküldenek a befogadókaputól is , nem érdekli őket az sem, hogy elmegy az elítélt, hadd maradjon szabadlábon?
9-es. Leírtam, hogy lesz@rom a kedvezményt, később megyek be, de pénzzel. Az, hogy nem mentem időben, azért nem fog a bv. ütni-verni, ordítozni velem, mert később mentem be, nekik mindegy, nekem a bajom, mert ki kell tölteni az egészet. Ha kijövök mindegy, hogy hamarabb két évvel, vagy később két évvel, úgyis lesz helyettem valaki. Ahogy szabadulok, következő napra már lehet új elétélt érkezik a helyemre.
"A teljes büntetésed le kell ülnöd most már, mind a 6 évet."
Nem figyelsz, de osztani osztani az észt tudod.
Elmondtam, hogy 5 hónapot előzetesben voltam, ha ilyen okos vagy, akkor annyit nem tudsz, hogy csak 5 év 7 hónapot kell bent lenni.
------------------------------------------------------------------------
10-es. Te tényleg ennyire hülye vagy?
Pécsen is meg Baranyában is, ugyanis Pécs egy VÁROS, ami Baranya MEGYÉBEN van. Tudod mi az a megye? Mert, ha nem még azt is elmagyarázom.
"Ráadásul pont a szombathelyi bv-nél történt egyszer, hogy kopogtatott az ember, hogy mégiscsak bemenne ülni. A bv értesítette a rendőröket, rendőrök átvitték a főkapitányságra, megírták a papírokat, és azokkal együtt lehet szépen, hivatalosan bemenni a börtönbe."
A történtek után az ügyvédem felkerestem és mondta, hogy a késett elítéltet, avagy nem a megadott napon, hanem azt követően jelentkezik, köteles a bv intézet befogadni. Elővett egy kis könyvet, abban volt benne ez a törvény. Az, hogy pár nappal később vagy fél évvel később is köteles fogadni, nincs rá törvény. Ha pedig nincs rá törvény, akkor igen köteles 6-8 hónappal később is fogadni, rendőri intézkedés nélkül.
A bv. megszegte a törvényt, nem fogadott be.
Eljöttem a bv. elöl, majd felszálltam egy buszra, kimenetem a távolsági buszállomásra. Egy ideig visszafelé jött a busz, el is ment a bv intézet előtt, akkor láttam, hogy egy rendőrautó épp távozik a bv intézet elől. Hogy összefügghető velem, vagy mást hozott nem tudom. Lehet szóltak, hogy volt itt egy elítélt, de elnent, keressék meg a rendőrök, és az is előfordulhat, hogy rendőrnek szóltak, hogy hivatalosan vigyenek ők be.
De akkor mi a f@szért nem mondta a nő, hogy szólnak a rendőrnek és ők fognak bekísérni a bv területére? Akkor megvárom a rendőröket, úgyis a bv-be indultam, mindegy hogy velük vagy magam lépem át a küszöböt.
Én azzal voltam, hogy nem jön majd ki értem az illetékes nyilvántartó nő, akit mondott és ő behív. Nem jött sokáig senki, eljöttem. De mivel ott ahogy már írtam, a bv bástyafal kívülről is, valamint az egész bv előtti tér totál be van kamerázva. Hogy lehetett ilyen bamba, hogy látta hogy jövök el, de nem szól, hogy hohó, ne menjen el, mert már a fél lába a börtönben van? Gondolom nem aludt el az őr, mert ha egy bv-s dolgozó elalszik, az komoly. Egyből az kellett volna, hogy az úriember megy el, szóljatok neki. Telibesz@rták az egészet.
Én mégegyszer nem megyek be, majd bevisznek a rendőrök. Nem lepődtem volna meg, hogy ha bemegyek a Szombathelyi Rendőr Főkapitányságra, mert az van helyben a börtönnel, aztán mondtam volna, hogy nem fogadták be a bv-be, de ugye köröznek is, mert januárban nem mentem be, azok is lepattintottak volna, vagy azt mondták volna, hogy menjek vissza, vagy mást, de elhajtottak volna.
Ezt, ha a blikkben megjelentetem, körberöhögik a bv-t.
Ezután mi van? Szabad csalni, sikkasztani, elítélnek? Bevonuláskor úgysem fognak fogadni, lesz@rnak nagyívben.
"Nem figyelsz, de osztani osztani az észt tudod.
Elmondtam, hogy 5 hónapot előzetesben voltam, ha ilyen okos vagy, akkor annyit nem tudsz, hogy csak 5 év 7 hónapot kell bent lenni."
Na figyelj,Te szerencsétlen idióta!
"A teljes büntetésed le kell ülnöd most már, mind a 6 évet."
Ez arra vonatkozik, hogy az EGÉSZ büntit le kell ülnöd!
Ha ez 5 év 7 hónap, akkor annyi...
Te meg áttételesen nem tudsz gondolkodni!
Hülyegyerek.
"Elővett egy kis könyvet, abban volt benne ez a törvény. Az, hogy pár nappal később vagy fél évvel később is köteles fogadni, nincs rá törvény. Ha pedig nincs rá törvény, akkor igen köteles 6-8 hónappal később is fogadni, rendőri intézkedés nélkül."
Az ügyvéded a Bv. törvényt vette elő, csak éppen abba nincs benne, a részletszabály, ami rád (is) vonatkozik, ez pedig a 16/2014 IM rendelet.
Me kellett volna várnod a BV. intézkedését, bármennyi időbe is telik vagy szólsz nekik....
Befogadni kötelesek, ha késve jelentkezel + a felhívás is nálad van, de az adataidat le kell csekkolniuk. Ez időbe telik.
Hogy mennyi időbe?
Attól függ.... megy - e bv. info rendszere.... sokszor sz@r a rendszer, de ez még nem ment fel téged a jelentkezési kötelezettséged alól.
"Gazdasági bűncselekmény de elég nagy. Sok millió a kár, nagyon sok."
Jól tetted, hogy loptál az államtól, visszavetted ami neked jár! Lölő az adófizetőktől lop naponta milliókat, mégsincs börtönben.
Igazságszolgáltatás az NINCS
Olyan nincs, hogy nem fogadott be, simán nem vártál, eljöttél...
Az meg, hogy 8 hónapja ülnöd kellene és senki sem foglalkozik Veled, az elég nagy baj...
Bezzeg, ha én nekem egy xar ,,zaklatás" miatt kellene ülnöm és nem tenném, már 1 nap után hajtóvadászat folyna ellenem egész Csongrád megyében!
16. Elméletben fogadniuk kellett volna, a valóság pedig, amit írtam. Nagy ívben lesz@rtak. Mondom, még azt sem tették meg, hogy szóljanak, hogy ne jöjjek el, pedig mindent látnak kamerán. Romokban az ország, ahogy már írták, nem nagyon foglalkoznak semmivel.
Tudnék még mesélni. Amikor előzetesben voltam 5 hónapot, a rendőrök vittek be. Nyilatkoztattak írásban, hogy dohányzom -e, mondtam nem. Betettek egy dohányzó zárkába, ahol mindenki dohányzott, a tiszt nőnek mondtam, hogy én nem dohányzom, szeretnék nem dohányzó zárkában lenni. Erre azt mondta, hogy nincs hely, majd elfogyik a cigijük és nem fognak dohányozni. Az ügyvédem kiakadt, hogy nem tehettek volna dohányzóba.
A zaklatás az más. Az személy elleni bűncselekmény. Azért a személy elleni bűneseteket komolyabban veszik mint a vagyon ellenieket, kivéve ha valaki rabol.
Jól tették. Egy lecsúszott szutyok bűnöző vagy, mit hitték érdekelni fogsz valakit? Rendőrök és BV-sek is magasról tesznek rá, te mit akarsz. Ebből látszik, hogy mennyire érdektelen ember vagy mindenki számára.
Egy utolsó mocskos bűnöző, senkit nem érdekel, hogy mit kérsz.
Ez eléggé kamu sztori, vagy valamit ferdítesz.
Onnantól kezdve hogy a bv-s csaj elkérte az adataid, ő ellenőrzött és kötelessége visszatartani. Nem hagyta volna hogy elmenj, mert katonai ügyészségen találná magát.
4-es!
Az ilyen hazug rémhírterjesztésekért meg fogsz felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!