Most ez komoly a Google részéről?
Telepitésnél valószinüleg elfogadtad az auto-update ot...
Vagy beállitásokban keress force update-ra stb.
A probléma nem veled van, hanem azokkal, akik kézzel soha nem telepítenek egy frissítést sem, és/vagy esetleg ki van kapcsolva a frissítésekről szóló figyelmeztetések. Személyes sztori:
A rajztanárom mindig képeket, videókat mutatott nekünk órán, és a böngésző tele volt reklámokkal. Egyszer megemlítettem neki, hogy felrakhatna egy Adblock Plus-t, és nem fognak megjelenni a reklámok. Erre ő közölte velem, hogy fogalma sincs, hogy ezt hogy kell megcsinálni, de odaadja a laptopját, és telepítsem én. Amikor telepíteni akartam a kiegészítőt, a Chrome közölte velem, hogy túl régi verzió van belőle telepítve a gépre. Ekkor néztem meg a verziószámot. És a gépen tavaly áprilisban még a Chrome 7-es verziója volt telepítve, annak ellenére, hogy az illető kb. 30 éves férfi. Azóta viszont nem kellett szórakoznia a frissítésekkel, és valószínűleg nem is tud róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!