Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi járatban van késő este...

Mi járatban van késő este egyedül egy rendőr a város szélén?

Figyelt kérdés

Hétfőtől szombatig minden nap autóval megyünk a belvárosból haza a kertvárosba, ami a várostáblától 5 km-re van. A vásostáblától 1 km-re van öt nagy üzem. Az üzem és a várostábla közötti rész szántóföld.

Az út mellett gyalog-kerékpár út található. Egy fura dolgot figyeltem meg. Minden negyedik este amikor ott megyünk el 22.50-23.00 óra között

a szántóföld mellett a gyalog-kerékpár úton egyedül sétál befelé az ipari park felöl a belváros iranyába egy rendőr. Egy nagydarab szakállas rendőr, nem kék ingben, ahogy a normális rendőrök, hanem ezen egy sötétkék póló van a hátoldalára írva, hogy "rendőrség", elöl a jelvény és egy sötétkék "csákó" alakú sapka van rajta.

Tutira nem dolgozni megy, mert táska nincs nála, semmi nincs nála, csak lazán gyalogol befelé a város felé. Meg aki melóba megy rendőr, az este 6 ra megy, nem pedig este 11 körül.

Azt is megfigyeltem, hogy ha hétfői nap este megy, legközelebb péntek este, legközelebb keddi este, így négy naponta megy el gyalog mindig ugyanott. A többi nap nem szokott semmi rendőr ott elmenni, csak minden negyedik nap este ő egyedül.

Mi járatban van arra egyedül egy rendőr lakatlan területen és miért, megy ott a fent leírtak szerint el néha?

2023. júl. 26. 16:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
33%

Magyarországon és Szlovákiában is voltam úgy hogy tilosban álltam az autóval, mert vártam valakit. Jött a rendőr és megállt mellém, azt kérdezte, tudom-e hogy ez itt nem parkoló és hordjam el magam??

Azt feleltem, ha elvégzem a dolgomat, akkor majd elmegyek.

Elhajtott morcosan.

Ha ketten lettek volna, lett volna bünti is.

2023. aug. 5. 00:01
 32/42 anonim ***** válasza:
Jogszabály ide-oda a gyakorlat az más.
2023. aug. 5. 00:02
 33/42 anonim ***** válasza:
94%

Egyedül is megbüntethetett volna, csak valamiért nem akart. Ha lett volna társa nem azért büntettek volna meg mert "ketten már lehetne", hanem mert a másik valószínűleg tökösebb lett volna.

Egy ilyen beszólásod után, én mosolyogva írtam volna meg neked a csekket, egyedül is. Mivel a rendőr önálló intézkedésre jogosult. Nincs ilyen kitétel, hogy ez akkor érvényes, ha ketten, négyen, tizenkilencen vannak.

2023. aug. 5. 10:04
 34/42 anonim ***** válasza:
33%
Akkor csak rettegj továbbra.
2023. aug. 5. 17:02
 35/42 anonim ***** válasza:
91%
Mégis mitől? :D
2023. aug. 5. 17:08
 36/42 anonim ***** válasza:
67%
Hát attól hogy állandó rendőr paranoia van jelen nálad. :D
2023. aug. 5. 17:12
 37/42 anonim ***** válasza:
91%
Hát ezt mégis miből gondolod? 😂
2023. aug. 5. 17:46
 38/42 anonim ***** válasza:
49%
Hát abból hogy állandóan kérdezel és miattad nem tudtam aludni.😂
2023. aug. 5. 17:56
 39/42 anonim ***** válasza:
91%
Francnak lesegeted alvás helyett a telefonod...
2023. aug. 5. 18:00
 40/42 anonim ***** válasza:
49%
Hát rosszabb a helyzet mert a laptopomat lesegetem éjszaka.😝
2023. aug. 5. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!