Ezek akkor biztos nem civil ruhás nyomozók voltak?
Szoktam nézelődni, és ha testes kopasz embereket látok oldaltáskával, ráadásul párban az jut eszembe mindig, hogy lehet civil ruhás nyomozók. Ma Debrecenbe a 2-es villamosról leszálltam és, ahogy azálltam lefelé, az ajtón meg szállt felfelé két férfi, kigyúrt, kopasz testes izmos ember oldaltáskával. Én néztem a szeme közzé, hogy ezek bűnügyi nyomozók vajon, és nem várt esemény történt, azt mondta az amelyiknek néztem a szemébe, hogy "tere, hogy nézel ki", beszólt nekem.
Ezek biztos nem nyomozók voltak, mert azok tanult emberek és nem tesznek ilyen flegmán? Sőt ezek valami huligánok lehettek?
Csak azért kérdezem, mert érdekel a rendőrségi téma.
Nem, mert azok megvernének.
Csak már annyira belevágok golyósodva, hogy aki már testes kopasz izmos ember kis táskával, hogy az már azt hiszem bűnügyi nyomozó.
Annyira néztem, hogy megkaptam azt, hogy "Te mit nízel, hogy nízel ki..."
Itt döbbentem rá, hogy egy rendőr nem mondana ilyet. Pont hogy ellenkezője lehetett, nem nyomozók voltak, hanem valami alvilági emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!