Rendőrségi ügy lehet ebből?
Debrecenbe a villamosmegállóban állt egy lánnyal Debrecen polgármestere, a barátom a villamosból bemutatott a polgármesternek.
A polgármester észrevette, de nem törődött vele, nézett másfelé.
Oké, hogy bűnös a polgármester, de a villamoson is kamera van, és a polgármester, ha feljelentést tesz se perc alatt kikérik a DKV ZRT-től a kamerafelvételeket és meggyanúsíthatják egy becsületsértéssel, mert az lenne, hogy a polgármester nagy ember és ilyen gúnyt nem tűrnek el.
Én meg ott utaztam barátom mellett és nem hiányzik, hogy a rendőrség engem is faggasson mint "tanú".
Lehet ebböl rendőrségi ügy, vagy nem lesz?
Nem a munkahelyről van szó.
Fidesz lop, csal, sikkaszt bűnszervezetben. És még arra nincs pofájuk hogy beismerjék, hogy lopnak. A debreceni polgármester is lop mert az is fideszes.
Én legalább beismertem, hogy sok helyről loptam. Beismerem, elb@sztam.
Gyurcsány Ferenc, ha valamit nem jól csinált, ő is megmondta őszintén, hogy elb@sztuk. Kész.
Ez a rothadék fedesz meg még be sem ismeri, hogy szétloptuk az országot.
Hajrá ellenzék!
Árokpart!
Szoktam olvasni a válaszaidat, és te mindig olyan nyugodtan válaszolsz bármire. Meg is jegyeztem, hogy te vagy az egyik legnormálisabb válaszoló itt. Nem úgy mint a többi előtted válaszoló. Sokan még úgy tesznek, mintha rendőrök lennének, azt mutatják. Rendőrnek adják ki magukat, közbe taknyos tinik csak. Ezt DK-s is észrevette már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!