Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrségi ügy lehet ebből?

Rendőrségi ügy lehet ebből?

Figyelt kérdés

Debrecenbe a villamosmegállóban állt egy lánnyal Debrecen polgármestere, a barátom a villamosból bemutatott a polgármesternek.

A polgármester észrevette, de nem törődött vele, nézett másfelé.

Oké, hogy bűnös a polgármester, de a villamoson is kamera van, és a polgármester, ha feljelentést tesz se perc alatt kikérik a DKV ZRT-től a kamerafelvételeket és meggyanúsíthatják egy becsületsértéssel, mert az lenne, hogy a polgármester nagy ember és ilyen gúnyt nem tűrnek el.

Én meg ott utaztam barátom mellett és nem hiányzik, hogy a rendőrség engem is faggasson mint "tanú".

Lehet ebböl rendőrségi ügy, vagy nem lesz?

2023. júl. 20. 17:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Fidesz politikusokat kéne őrizetbe venni, mert ők milliárdokat lopnak. Köztük a debreceni polgármester is.
2023. júl. 20. 21:07
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Gyász vagy levike nincs mese. Tudjuk, vannak ügyek, ahol a navnál lekértek. Soha nem volt bejelentett munkahelyed. Miről beszélsz akkor?!
2023. júl. 20. 21:11
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem a munkahelyről van szó.

Fidesz lop, csal, sikkaszt bűnszervezetben. És még arra nincs pofájuk hogy beismerjék, hogy lopnak. A debreceni polgármester is lop mert az is fideszes.

Én legalább beismertem, hogy sok helyről loptam. Beismerem, elb@sztam.

Gyurcsány Ferenc, ha valamit nem jól csinált, ő is megmondta őszintén, hogy elb@sztuk. Kész.

Ez a rothadék fedesz meg még be sem ismeri, hogy szétloptuk az országot.

Hajrá ellenzék!

2023. júl. 20. 21:16
 14/20 árokpart ***** válasza:
Semmilyen olyan törvény nincsen amelyik tiltja, hogy bemutasson valaki valakinek. 1-es Ilyen egészen biztosan nem történt.
2023. júl. 20. 22:13
 15/20 árokpart ***** válasza:
1-es A rendőrség ilyen dolgokkal nem foglalkozik.
2023. júl. 20. 22:14
 16/20 árokpart ***** válasza:
Kérdező ne viccelj dehogy lesz rendőrségi ügy, még le is szidnák a rendőrök ha ilyennel zaklatnák őket.
2023. júl. 20. 22:18
 17/20 árokpart ***** válasza:
1-es Most olvasom, hogy megtörtént az eset, de ott az illető votla hibás, hogyn em volt elég határozott és kemény és hagyta magát meghurcolni.
2023. júl. 20. 22:23
 18/20 árokpart ***** válasza:
57%
Kérdező! A polgármester nem nagy ember ugyanolyan ember mint te vagy én. Sima hétköznapi ember.
2023. júl. 20. 22:30
 19/20 A kérdező kommentje:

Árokpart!

Szoktam olvasni a válaszaidat, és te mindig olyan nyugodtan válaszolsz bármire. Meg is jegyeztem, hogy te vagy az egyik legnormálisabb válaszoló itt. Nem úgy mint a többi előtted válaszoló. Sokan még úgy tesznek, mintha rendőrök lennének, azt mutatják. Rendőrnek adják ki magukat, közbe taknyos tinik csak. Ezt DK-s is észrevette már.

2023. júl. 21. 00:35
 20/20 árokpart ***** válasza:
Kérdező! Tökéletesen így van ahogyan mondod.
2023. júl. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!