Rendőrségi ügy lehet ebből?
Debrecenbe a villamosmegállóban állt egy lánnyal Debrecen polgármestere, a barátom a villamosból bemutatott a polgármesternek.
A polgármester észrevette, de nem törődött vele, nézett másfelé.
Oké, hogy bűnös a polgármester, de a villamoson is kamera van, és a polgármester, ha feljelentést tesz se perc alatt kikérik a DKV ZRT-től a kamerafelvételeket és meggyanúsíthatják egy becsületsértéssel, mert az lenne, hogy a polgármester nagy ember és ilyen gúnyt nem tűrnek el.
Én meg ott utaztam barátom mellett és nem hiányzik, hogy a rendőrség engem is faggasson mint "tanú".
Lehet ebböl rendőrségi ügy, vagy nem lesz?
Első blikkre azt mondanám, hogy dehogy, ez piti ügy.
De sajnos furcsa világot élünk. Itt Győrben, Radnóti Ákos alpolgármesterrel kapcsolatban egy FB-bejegyzés hozzászólásai kapcsán valaki azt írta (magánüzenetben, amit elvileg nem láthatott Radnóti Ákos), hogy "Hagyjad, ez egy f..." Itt a kipontozott szó a férfi nemi szerv vulgáris megnevezése volt, teljesen kiírva. És ebből rendőrségi ügyet csinált Radnóti Ákos, és a rendőrség ki is hallgatta gyanúsítottként a szerencsétlen fiatalt. Azt hiszem, első fokon kapott is valamit, noha már a kihallgatáskor mondta, hogy kész bocsánatot kérni a történtek miatt. Másodfokon a TASZ jogásza védte, talán akkor sikerült vagy felmentetni vagy nagyon enyhe büntetést elérni.
Nincs mese: egy diktatúrában így zajlik, ha megsérted a hatalmon levőket.
Meg ugye ez mit jelentett?!?
"Magyarország felfelé megy! Csak így tovább!"
Igen, fideszes, és ez az alpolgármester is az.
Szóval eléggé függ attól, hogy Kósa ügyet akar-e csinálni ebből. Bízzunk benne, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!