A rendőrségen mi alapján döntik el, hogy maradhat e az irodába az ügyfél?
Figyelt kérdés
Voltam már kihallgatásokon a rendőrségen és jk megírását, lezárását, hitelesítését követően a nyomozó kimegy a folyosóra nyomtatni. Mindig azt mondták, hogy "kimegyek nyomtatni, mindjárt jövök".
Tegnap de. voltam kihallgatáson és mondta a nyomozó, hogy megy ki nyomtatni és azt mondta nekem, hogy "Jöjjön már ki maga is addig, üljön le a folyosóra."
Mi alapján dönt a nyomozó, hogy maradhat e az ügyfél az irodába egyedül vagy sem?
Házirend vagy szabály?
2023. júl. 4. 20:54
11/14 anonim válasza:
Levikét meg főleg nem. Akkor se ha rendes ember lett.
12/14 anonim válasza:
Fenéket nem loptál. Egyszer egy kihallgatáson az otthagyott péntárcából loptál sunyi módon.
13/14 A kérdező kommentje:
#12 Kihallgatáson? Kitől loptam akkor?
2023. júl. 5. 13:40
14/14 anonim válasza:
Feljelentőként/sértettként hallgattak meg és amikor a rendőr kiment, kérte, hogy én is menjek ki, mert bent van a fegyvere.
Civil munkahelyen is illik kimenni, ha üresen marad az iroda. Ez a tárgyalóra nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!