Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrségen mi alapján...

A rendőrségen mi alapján döntik el, hogy maradhat e az irodába az ügyfél?

Figyelt kérdés

Voltam már kihallgatásokon a rendőrségen és jk megírását, lezárását, hitelesítését követően a nyomozó kimegy a folyosóra nyomtatni. Mindig azt mondták, hogy "kimegyek nyomtatni, mindjárt jövök".

Tegnap de. voltam kihallgatáson és mondta a nyomozó, hogy megy ki nyomtatni és azt mondta nekem, hogy "Jöjjön már ki maga is addig, üljön le a folyosóra."

Mi alapján dönt a nyomozó, hogy maradhat e az ügyfél az irodába egyedül vagy sem?

Házirend vagy szabály?

2023. júl. 4. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, Levike van e bent, mer az mindent ellop.
2023. júl. 4. 20:56
 2/14 A kérdező kommentje:
De én rendőrtől nem loptam még.
2023. júl. 4. 20:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Levikét már a székhez sem szabad odabilincselni, mert képes és azzal együtt távozik.
2023. júl. 4. 20:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem loptál? Ez biztos? Nem két esetben is? Nekem úgy rémlik.
2023. júl. 4. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Attól függ ki az aki bent van az irodában és mi van az irodában.

Nyilván ha egy barátja lenne akit ismer és egy szimpla iroda amiben nincs semmi, akkor ott maradhat egyedül is.

Ha viszont egy gyanúsított az akiről szó van vagy egy totál ismeretlen ember tanúként vagy kihallgatáson és az irodában nyomozati anyagokat, jegyzőkönyveket, vizsgálati eredményeket tárolnak, esetleg a fegyvere is ott van a fiókban a rendőrnek, akkor bizony nem is hagyhatja egyedül az irodában.

Ezért szokott külön kihallgató szoba lenni ahol nincsen semmi amiben kárt okozhat az illető és amivel magában okozhatna kárt ha egyedül hagyják.

2023. júl. 4. 20:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktak kimenni nyomtatni. Van oda bent is nyomtató.
2023. júl. 4. 21:07
 7/14 A kérdező kommentje:

#4 Ja egyszer elvittem 55 ezer forintot egy kabátból, a kabát másik zsebébe egy fekete rendőrigazolvány volt, a belső logóján nem police felirat volt, hanem számsor, ami eredeti volt, meg az a kártya is ott volt, hogy a rendőrség hivatásos állományú tagja, meg a neve alatt, hogy r.örnagy. Azaz az rendőr volt.

Valszeg nem járőr, hanem nyomozó volt, mert azért őrnagyi rendfokozattal nem járőrként dolgoznak, hanem magasabb pozícióba.

A Debreceni egyik boxklubból, akkor loptam rendőrtől, nade megbántam én azt, már rendes ember vagyok.

2023. júl. 4. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Na, még egy feltűnési viszketegségben szenvedő elmebeteg. A kérdés jelentve.
2023. júl. 4. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
nálam is így történt...kiment nyomtatni, én bennmaradtam, miközben (baleseti)képeket töltöttem a mibiljára...meglepett a bizalma, de aztán láttam, hogy több kamera is van.
2023. júl. 4. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Éppen kimehet nyomtatni, nincs abban semmi.

Nekünk a bíróságon sincs a szobában a nyomtató, hanem kint van a folyosón.

De ügyfelet (gyanúsítottat) nem hagyunk felügyelet nélkül a szobában, ha nincs ott rajtunk kívül senki, aki ott dolgozik.

2023. júl. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!