Milyen bűncselekmény ez?
Haverom mesélte, már ha nem hazudik, hogy adott egy város és üdülőváros. A város 40%-a üdülőház. Az egyik apartmanban épp nem volt sem a földszinten, sem az emeleten lakó. A kapuajtó nyitva volt, a ház ajtaja is. Bement este sötétbe és az egyik szobában leszakította a függönyt, egy széket felborított, mindkét szinten a vízcsapot kinyitotta tökig, meg a zuhanycsapot is, a klíma és tévétávirányítót leseperte az asztalról, ami talán össze is törött. Majd távozott becsukta maga után az ajtókat.
Az lehet egész éjjel folyt a víz, valamint ha a tulaj nem ment, meg lakó kivenni az apartmant, akkor lehet ezóta is folyik, mert tegnap este volt ez.
Én letoltam a haverom miért csinál ilyet, de féltem, hogy ha kiderítik ki volt, akkor megütheti a bokáját. Mondtam neki többet ilyet ne csináljon.
Esetlegesen, ha kiderül és feljelentik, milyen bűncselekmény ez és mit kaphat?
#11 Én nem akarok magamnak rosszat.
Most is messengeren megírtam a barátomnak, hogy menjen vissza és zárja el a csapokat, aztán írjon egy papírt, hogy ismeretlen kártevő és tegyen a papír mellé egy 10 ezrest, a távirányító és a függöny ára.
A Levike ír a Gyulának, vagy a Gyula a Levikének?
A disszociatív személyiségzavar nem játék. Besurranások helyett inkább szedd otthon a gyógyszereidet.
Fuh levike, én esküszöm ha sérelmemre történik valami (tudom a személyazonosságod, lakcímed) azonnal rángatlak el.
A betöréses felderítést amúgyis szeretjük.
"De én nem csinálok a te sérelmedre semmit, se más sérelmére sem."
😂😂😂😅 És még csak nincs is április elseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!