Milyen bűncselekmény ez?
Haverom mesélte, már ha nem hazudik, hogy adott egy város és üdülőváros. A város 40%-a üdülőház. Az egyik apartmanban épp nem volt sem a földszinten, sem az emeleten lakó. A kapuajtó nyitva volt, a ház ajtaja is. Bement este sötétbe és az egyik szobában leszakította a függönyt, egy széket felborított, mindkét szinten a vízcsapot kinyitotta tökig, meg a zuhanycsapot is, a klíma és tévétávirányítót leseperte az asztalról, ami talán össze is törött. Majd távozott becsukta maga után az ajtókat.
Az lehet egész éjjel folyt a víz, valamint ha a tulaj nem ment, meg lakó kivenni az apartmant, akkor lehet ezóta is folyik, mert tegnap este volt ez.
Én letoltam a haverom miért csinál ilyet, de féltem, hogy ha kiderítik ki volt, akkor megütheti a bokáját. Mondtam neki többet ilyet ne csináljon.
Esetlegesen, ha kiderül és feljelentik, milyen bűncselekmény ez és mit kaphat?
Ott nem volt.
2023 ban sincs mindenhol kamera.
De az utcán van több is és így az ott elhaladók útját ki lehet elemezni.
Ki lakik ott, amiért meg kellett büntetni?
Vagy ő az a fajta erkölcsileg nulla elmebeteg, aki minden áron putrira vágyik, mint a cigányok, ezért ott rombolja a környezetét, ahol éppen adódik rá alkalom?
Remélem elfogják, a börtönben pedig a fajtársai kezelésbe veszik. Ennyire azért nem lehetünk Kelet-Európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!