Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Aki szerint rendben van, hogy...

Aki szerint rendben van, hogy a rendőrök agyonlőtték a 17 éves gyereket Franciaországban, az miért gondolja ezt?

Figyelt kérdés

Akárhogy nézem a videót, nincs értelme...

Nem ráhúzza a kocsit, hanem elhajtana, ami nem indokolja a lövést, a rendőr egy pillanatig nem volt veszélyben.

Másrészt, ha valóban csak szabályszegésért állították meg, mióta is indokolt kiabálva, kibiztosított fegyvert szegezni az emberre igazoltatás közben?

Ettől egy 17 éves összeszarja magát, simán lehet, hogy ettől pánikolt be és hajtott el...

Aki szerint ez rendben van, azt megnézném, ha a saját gyerekére fogna fegyvert egy idióta a semmiért...

Ennyire hogy lehetnek egyesek vakok? Csak azért, mert algériai volt, már rögtön megy a "megérdemelte" bla bla bla.

Az egész szituáció abszurd.

Most az ezt követő tüntetések nem tartoznak a kérdéshez!

2023. júl. 2. 18:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
50%

De komolyan, szerinted normális eljárás igazoltatásnál ordibálva, csőre töltött fegyvert szegezni valakire?

Ha a gyanusitott ad okot rá akkor minden további nélkül.

Nos nem ismerem a francia törvényeket, de en 15 évet cipeltem fegyvert es éles lőszert, a miatyánknál is jobban kellett tudni a törvényt es hogy mikor használhatod.

Alapbol kerülni kell a fegyverhasznalatot, de ha nincs mas lehetőség, akkor eloszor jármű hatastalanitasa, vagy nem halálos sebzés, de nagyon indokolt esetben mehet a headshot.

Forditott esetben egy állampolgárnak kutya kötelessége!!! engedelmeskedni a rendőrnek normalis kereten belül.

Az emberek sokszor nem ismerik a torvenyeket, de követelnek egy bűnbakot.

2023. júl. 2. 21:41
 32/38 anonim ***** válasza:
84%

“ Már akkor más lenne a szitu, ha ezt az "óvatosságot" bármi indokolta volna, de ilyen körülményről nem tudok.

Így viszont a rendőr teremtett olyan szituációt, ami okozta a bajt.”

Ez a baj. Hogy te bármilyen ismeret nélkül már ítéletet mondtál és eldöntötted, hogy itt a rendőr okozta a bajt. Nem tudsz háttér infót, nem tudsz előzményt, nem is nézel utána de te már véleményt alkotsz, mert azt akarod, hogy ez lehessen a véleményed. Ilyenek a vak, buta emberek.

2023. júl. 2. 22:14
 33/38 A kérdező kommentje:

#32 Brühühü.

Ja, elolvasta egy cikket, illetve az alatta lévő gyalázatos kommenteket. Egyikből sem derült ki sok minden, ezért felettem itt egy kérdést. (Pontosabban a cikkben annyi volt, hogy szabálysértésért megállították)

Ezért hajlandó is vagyok megváltoztatni a véleményem, persze csak azzal kapcsolatban, hogy a fegyver elővétele jogos.

A lövés ilyen formában továbbra sem indokolt.

2023. júl. 2. 22:53
 34/38 A kérdező kommentje:
*elolvastam
2023. júl. 2. 22:53
 35/38 anonim ***** válasza:
50%
Ezekkel a barbár állatokkal szemben minden normális eljárás!
2023. júl. 2. 23:37
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk megállt volna azonnal, akkor nem lett volna ez.
2023. júl. 3. 01:17
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig minden hozzászólást és nem tudom már említették-e, de Franciaországban azért előfordulnak terrortámadások, pl. amikor autóval valaki belehajt a tömegbe.

A rendőrökben gondolom ez is benne volt, amikor nem állt meg, illetve újra rátaposott a gázra.

2023. júl. 7. 14:57
 38/38 anonim ***** válasza:
53%
Jogos volt, nyilván a 2016 páriszi és nizzai terrortámadáshoz hasonló esetet akarta elkerülni, eleve nem tudnak integrálódni akkor mért kell őket sajnálni ha ők nem sajnálják az áldozataikat és allah nevében elvágják a torkukat, szerintem europa simán megszállhatná Afrikát
2023. júl. 10. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!