Miért így álltak a rendőrautók?
A múltkor Debrecenben késő este leszálltam az 5A trolibuszról és a máv pályaudvar bejárata mellett egy rendőrautó villogva állt, azaz a fényhíd villogott rajta. Meg aztán elől, hátul világított a lámpái. Gondolom a rendőrök bent voltak a pályaudvar épületében.
Balra kb. 80 méterrel arébb a pályaudvar másik részénél meg állt egy másik rendőrautó, az viszont elegánsan hosszában egy parkolóban leparkolva. Annak nem világítottak a lámpái, a fényhíd sem villogott. Abban szerintem nem ültek. Miért nem egymás mellett, vagy egymáshoz nagyon közel állt a két rendőrautó? Esetleg összefügghet, hogy amiatt állt a másik rendőrautó is nem messze a parkolóban, mert a villogó rendőrautó intézkedéséhez köze van?
Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk, válaszoljunk.
Én tudom, hogy lényegtelent kérdeztem, de unatkoztam és mondom megkérdezem. Azt nem tiltja a szabályzat, hogy unalmában nem kérdezhet az ember. Kérdezhet tehát unalmában is, csak trágár szavakat, mást provokálni, szidni, csúnya megnyílvánulással illetni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!