Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért így álltak a rendőrautók?

Miért így álltak a rendőrautók?

Figyelt kérdés

A múltkor Debrecenben késő este leszálltam az 5A trolibuszról és a máv pályaudvar bejárata mellett egy rendőrautó villogva állt, azaz a fényhíd villogott rajta. Meg aztán elől, hátul világított a lámpái. Gondolom a rendőrök bent voltak a pályaudvar épületében.

Balra kb. 80 méterrel arébb a pályaudvar másik részénél meg állt egy másik rendőrautó, az viszont elegánsan hosszában egy parkolóban leparkolva. Annak nem világítottak a lámpái, a fényhíd sem villogott. Abban szerintem nem ültek. Miért nem egymás mellett, vagy egymáshoz nagyon közel állt a két rendőrautó? Esetleg összefügghet, hogy amiatt állt a másik rendőrautó is nem messze a parkolóban, mert a villogó rendőrautó intézkedéséhez köze van?

2023. jún. 19. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Levike, gyógyszereid vedd be szépen, Escitilt váltsd ki.
2023. jún. 19. 20:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Escitilt nem szedek.

Én amit szedek:

Xanax, citapram, simbycort, montelukast, szükség esetén berodual.

2023. jún. 20. 01:03
 3/11 A kérdező kommentje:

És ezeket minden nap szedem.

27 éve szedek gyógyszert, annyira rászoktam, hogy nem is lehetne abbahagyni, mert ha nem szedném pár nap múlva remegnék, rosszul lennék stb. Nem akarok magamnak rosszat, hogy nem szedem és gyógyszerelvonási tünetek miatt rosszul legyek. Majd megtudnád, ha pszichés gyógyszert szednél rég óta és nem vennéd be párnapig. Jelentkezne, remegés, rossz közérzet, nagyon nem jól lennél... Mikor már alig van gyógyszerem kontrollra megyek, vagy iratok fel. Viszont kontrollra ritkán elég menni, mert az orvos szerint nem vagyok annyira súlyos.

2023. jún. 20. 01:09
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Most neked tényleg az a "bajod", hogy egy villogó rendőrautótól egy másik rendőrautó(aki nem villog) miért parkol - egyébként szabályosan - kb. 100 méterre?

Irigylem a gondjaid, kérdező!

De ebből a herbálból ne szívjál többet!

2023. jún. 20. 06:20
 5/11 anonim ***** válasza:
#3 kihagytad a lopási kényszert, mint elvonási tünetet
2023. jún. 20. 10:29
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Te kávézol?
2023. jún. 20. 19:12
 7/11 A kérdező kommentje:
#4 Nem az a bajom. Értelmezted a kérdést? Miért így álltak a rendőrautók. Meg, hogy vajon összefüggés van, hogy a másik, villogó rendőrautóhoz nem messze áll egy sima leparkoló rendőrautó, vagy tök véletlen. Ezt kérdeztem, ezt akarom tudni.
2023. jún. 21. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt már tudod, melyik böribe fogsz most kerülni, Levike?
2023. jún. 21. 18:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyelőre sehova. Nincs még semmi.
2023. jún. 21. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehetsz ennyire hülye, kérdező!

Foglalkozál már reális dolgokkal, ne azzal, hogy rendőrautók hogyan parkolnak, baszki!

Teljesen mindegy hogy mindkét rendőrautó villog, vagy csak az egyik, vagy egyik sem.... Ott vannak a rendőrök valahol és intézkednek.

Ennyi, ba+.

Ne gondolj ebbe bele többet, mint amiről valójában szól!

Ez kb. olyan, mintha azon kattognál, hogy pl. egy kabáton miért pont 8 cm - re vannak felvarva gombok egymástól... van -e valami jelentőségük.

De tudod mit? Villámgyorsan vedd be a gyógyszereidet...

(de lehet, inkább nekem kéne, mert a hülyeségeidtől csak a vérnyomásom megy föl....)

2023. jún. 21. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!