A rendőrautókban hol kell be, kikapcsolni a megkülönböztető villogót?
Figyelt kérdés
Kapcsoló van, gomb, vagy pedál? Hol van elhelyezve?2023. márc. 27. 21:55
2/6 anonim válasza:
Miért érdekel? Ha olyat vezetsz, majd megtanítják. Ha meg úgy visznek, akkor meg ne nyúlkálj bele a műszerfalba. :-)
3/6 anonim válasza:
a középkonzolban vagy a műszerfal közelében. A kapcsoló lehet gomb vagy kapcsolóléc formájában, amelyet a vezető lábánál található pedállal lehet aktiválni. A pontos elhelyezkedése 25 évig titkosította dujcán, soros és a mittudomén Brüsszel, a szankciók.
4/6 anonim válasza:
Tele a youtube rendőrös videóval, messziről világít (szó szerint) a konzol.
Találd meg, nem nehéz:D
5/6 anonim válasza:
Azt úgy kell, hogy a műszerfalon találsz egy közepes méretű, piros nyomógombot, na ahhoz ne nyúlj. Viszont van egy tekerő balról, azt kell eltekerni 3 fordulatot, utána kihúzni egy kart a főiskolán. Addig azt a felső kis piros, takarásban lévő lámpát kell figyelni, mert amikor pislan, akkor kell gyorsan megnyomni a műszakot, mert különben nem lesz teljesítmény és morcos lesz a főnök. És akkor a műszerfalon látod majd, hogy a fényhíd visszajelzője mit mutat. Ha még nem jó, akkor a bal ajtóban találsz egy kis kék billenőkapcsolót, tudod, ilyen sima százforintos kínai. Na azt majd hozd már el légyszi, én felejtettem a kocsiban.
6/6 anonim válasza:
Colombo annak idején bedugta a szivargyújtóba... azóta nem tudom mennyit változott a technika...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!