Ezért tennének rendőrségi feljelentést?
Ha egy fiatalember bemegy egy női fitness terembe, ahol este alakformáló zsírégető csoportos foglalkozás van. A fiatalember várja a megfelelő pillanatot és odaoson a pulthoz kinyitja a pénztárgépet és kivesz 15 ezer forintot, az apró cimlettel nem akar vacakolni, meg a pult mögötti földre letett női táskából az abban lévő pénztárcából kivesz 29 ezer forintot. Mindösszesen 44 ezer lop a teremből. Van viszont kamera, az egyik pont a pultra néz, de a tettest nem érdekli. Majd távozik úgy, hogy a filmhez tartja a telefonját mintha telefonálna, közben bátrabb arcot vág, hogy ne legyen feltűnő.
Ilyen helyen ahol adott a kamera, szerintetek tenne feljelentést a fitness tulaja, hogy 15 rugót loptak a pénztárgépből, meg az ott dolgozó nő, aki az edzést tartotta, hogy 29 ezret loptak tőle, vagy ilyen kis értékből nem csinálnak rendőrségi ügyet?
A barátom mondta, hogy tegnap este ilyet csinált és, hogy ma délelőtt csengetett valaki, de mire kiment elmentek, és lehet a nyomozók csengettek, a felderítők. De mosolygott. Szerintem nem csinált ilyet, csak ugrat, mert én tudom a jogokat xd.
Gyula, nagyon szép konkrét számokkal példálóztál. A fiatalember nálad pedig túlzó megnevezés.
Nem besurranás lesz 1#(egyébként mint besurranás-betörés szó szerint nincs a jogban), mivel nyilvános helyre ment be.
Levigyulánál ez már bőven üzletszerűség.
Remélem csak megint egy unalmas estéje van, alkoholt ivott a rivotrilra, vagy ilyesmi, mert ennyire már tényleg nem hülyülhetett meg.
Minden esetre nem sok van hátra neked komám, várj csak a sorodra.
Levike már kriminalisztikai tankönyvekbe illik. Egy külön lopási csoportot képvisel. A hajléktalan az boltból lop, ez a puttó cgány meg öltözőkből.
Csak tévedj egyszer pestre levike. Ismerem a fejedet. Haza nem mész.
Hehe :D igen, most 3 napot zsinórban éjjeles leszek.
Meglepetés téged is látni fent ilyenkor. :)
Nyugisat reggelig!
(Javaslom szabi alatt fel se nézz gyakorira. Pihenni kell, meg nyugiban lenni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!