Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Postán elküldhetem a rendőrség...

Postán elküldhetem a rendőrségnek a rendőr igazolványt?

Figyelt kérdés
Találtam egy fekete színű igazolványtokot mint a személyi igazolvány tok, csak fekete és van elöl egy rendőrség logó. Van benne egy eredeti rendőrigazolvány, xy névre 24 éves, mert 1999-ben született, és rá van írva, hogy a rendőrség hivatásos állományú tagja. A neve és, hogy r.örm. Benne van személyi, lakcímkártya, jogosítvány meg még külön szolgálati gépkocsira jogosítvány ami egy kis kék színű papirkártya. Eléggé ramaty állapotban van a személyi is, meg a jogsi is, össze van karcolva. Egy bokorban volt az egész bedobva, úgy találtam meg, mikor a fiúkkal mentem. Szerintem valami szabadidő hely öltözőjéből lopták el. Biztos pénz is volt benne, csak azt megtartotta a tolvaj. Mit csináljak? Személyesen haladéktalanul vigyem be a rendőrségre, vagy postán küldjem el a rendőrségre zárt borítékban, de kamu feladót írjak rá, mert ha a sajátom írom rá is baj lehet. Nehogy azt higyjék, hogy én loptam el. De csak vissza kéne, hogy kerüljön a nőhöz, mert addig nem tud dolgozni a rendőrnő. Hogy juttassam vissza?

2023. jún. 5. 17:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%

Ja, igazából a nő volt a hülye, hogy olyan helyen hagyta a cuccait, ahová igazából csak klubtagok járnak. Gyuluska meg feloson és kinyitogatja a szekrényeket, meg átnézi a táskákat. Igazából itt Levike az igazi áldozat. Jaj.

Kérdésre visszatérve, aki nem simlis, az nem postával szórakozik, hanem bemegy a tárcával a rendőrségre.

Ja, hogy teged bent is tartanának? Hát van az úgy, Gyula, ha már fél Debrecent és környékét kirámoltad.

Nem baj, majd visszakerülsz szépen a böribe, de akkor pezsgőt pukkantok.

2023. jún. 6. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!