Postán elküldhetem a rendőrségnek a rendőr igazolványt?
Ha valaki bevisz a rendőrségre egy talált pénztárcát, nem csinálnak problémát belőle, átveszik és kész.
Ha Gyula visz be egy talált, üres pénztárcát, na ott már a Gyulát is átveszik. Ez a különbség.
6.Nem én voltam. Én csak megtaláltam, csak nem el hagyta, hanem ellopták, mert egy bokorba volt az egész bedobva. Szörnyű ahogy az iratok össze vissza voltak karcolva benne.
Ja és nem pénztárca volt, hanem rendőrigazolvány. Tuti volt benne pénz is,csak ugye azt ellopták.
Barátom épp azt mondta, hogy milyen világ van? Kirabolják még a rendőrt is... Mondtam neki, hogy ez nem rablás, ez lopás, olvassa el a btk. 365 és 370 szakaszait, h mi a tényállások.
16. Nem.
Hanem a mai világban vannak olyan emberek, akik nem dolgoznak, hanem lopkodnak pénzt. Van olyan, aki minden nap ezt csinálja, csak ezt csinálja, és sportklubbokból, sportklubbokra edzőhelyekre jár. Ahol netán nyitva van az öltöző, és cuccok vannak bent, na onnan lopkod. Gondolom az ilyen már 10-15 éve csinálja napi szinten és kb. 5 évente akad olyan áldozat, aki pont rendőr. Mint már írtam, az ilyen sportlubbokba, edzőhelyeken szinte majdnem mindenhol van legalább egy rendőr is a sportolók között. Ismétlem, hogy a rendőrök közt szép számban van, aki szabadidejében jár kondiba, vagy boxolni, karatézni, stb. Így nem kizárt, hogy aki meg az ilyen helyekről a lopást űzi és csak azt csinálja, előfordulhat, hogy minden 100-adik áldozat pont rendőr, akitől lopott.
Ahol én lakok varosban, ott nem is egy rendőr jár szabadidejében kondiba, vagy valami sportot űz.
Hát hogyne, köztudottan ebből él a lakosság negyede! (nem)
Sőt lassan már OKJ tanfolyást is indítanak öltözőfosztogató szakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!