A rendőrtiszt az a ranggal rendelkező rendőr?
Figyelt kérdés
Tehát nem kozrendor?2023. máj. 26. 21:23
1/16 anonim válasza:
Nem lószarrugdosó közrendőr, diplomája van.
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Nem. A rendőrtiszt az akinek tiszti rendfokozata van. Olyan meg nincs hogy ranggal rendelkező rendőr meg ranggal nem rendelkező. Legkisebb rendfokozat az őrvezető. Olyan nincs, hogy közrendőr.
4/16 anonim válasza:
2 az a kisebbik gond, hogy milyen diplomája van, de hogy alezredes létére egy sapkát nem tud felvenni...
5/16 A kérdező kommentje:
3as, fogalmam sincs ezekhez a dolgokhoz, a "közrendőr" megnevezést is amerikai filmekből hallottam.
2023. máj. 26. 22:02
6/16 anonim válasza:
Számomra a mostani "rendőrők" nem rendőrök. Amelyik rendőr, akár tiszt, akár ezredes, annak már folyamatban van a saját kérésére történő leszerelése, vagy már elhagyta az állományt.
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
"3as, fogalmam sincs ezekhez a dolgokhoz, a "közrendőr" megnevezést is amerikai filmekből hallottam."
Mert lehet hogy náluk van olyan. Sosem jártam Amerikában. Nálunk viszont a legalacsonyabb rendfokozat az őrvezető, nincs olyan, hogy közrendőr (rendfokozat nélküli).
9/16 anonim válasza:
Lényeg az, hogy rendőrtiszt az tiszti rendfokozattal rendelkezik, tehát alsó határa a hadnagy.
10/16 anonim válasza:
“ Mert lehet hogy náluk van olyan. Sosem jártam Amerikában. Nálunk viszont a legalacsonyabb rendfokozat az őrvezető, nincs olyan, hogy közrendőr (rendfokozat nélküli).”
Egy rendőr legalacsonyabb rendfokozata őrmester. Nincs őrvezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!