Mennyi az esélye, h lebukok, ill. milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Jelentkezni fogok rendőrnek, csak annyi a bibi, h van egy kisebb egészségügyi problémám, ami nem akadályoz semmiben, 100 %- os vagyok, de emiatt elutasíthatnak. Elhallgatom ezt a dolgot. A kérdésem a fenti.2010. okt. 10. 18:33
1/6 anonim válasza:
Ha az említett dolog vizsgálata csak "bemondásos" alapon működik, mint pl az allergia akkor titkold el. Ha rendesen vizsgálják akkor meg úgyis lebuksz érdemes inkább bevallani. Egyébként én is jövőre jelentkezek.
2/6 anonim válasza:
Nem sok. és semmilyen, max annyi hogy leszerelnek, ha annyira komoly a problémád. De le nem csuknak érte ha erre gondolsz.
4/6 anonim válasza:
Ja mi a problémád?
De egyébként ha kiderül először megkínoznak majd kivisznek a Kossuth térre ahol az emberek megköveznek, végöl pedig sortüzes kivégzés lesz. Ez megfelel?
5/6 A kérdező kommentje:
Először is köszi a válaszokat, ja meg a kérdéseket is :) bizonyos autoimmun betegségem van, a jelentkezési lap alján olvastam vmi "büntetőjogi felelősségem teljes tudatában" szöveget, ezért az érdeklődés. Nem, a börtön és a sortűz nem fordult meg a fejemben.
2010. okt. 10. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!