Ha beküldök valakit magam helyett az államvizsgára és lebukok, annak mennyire súlyos következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 10:07
1/7 anonim válasza:
Annak elég súlyos következményei lesznek (nem lehetnek). Kirúgnak, és eltiltanak a felsőoktatástól pár évig.
Amúgy államvizsgán csak ismer valami tanár, aki észreveszi, hogy nem te vagy, ezen nem gondolkoztál?
Én holnap megyek, de ha mást küldenék be, csak rosszabb jegyet kapnék.
2/7 anonim válasza:
Hát kicsapnak, az biztos. A másik meg, hogy mégis hogyan? Általában olyanok államivizsgáztatnak, akik eddig tanítottak és ismernek. Ha nem, akkor meg azonosítanod kell magad, mint pl. a nyelvvizsgán.
3/7 A kérdező kommentje:
Levelezőn jártam. Pesten lesz az államvizsga, és én vidéki konzultációs központba jártam, vagyis akik ott tanítottak nincsenek jelen államvizsgán. Egyébként személyimmel menne az illető.
2010. jún. 16. 11:50
4/7 anonim válasza:
Szerintem tanulnod kellene... Az államvizsgát pedig teljesítsd ha diplomát akarsz, ne mást küldj már be magad helyett! Az eszem megáll...
5/7 anonim válasza:
ne haragudj, de remélem, h amennyiben mégis mást küldesz be magad helyett,nem fogsz diplomát kapni.ez nem fair azokkal szemben, akik végigtanulták és becsületesen végigcsinálták azt a pár évet.
egy egyetemi hallgató
6/7 anonim válasza:
Nekem múlt héten volt két államvizsgám. Gyalázat, hogy valakiben ilyen egyáltalán felmerül... :((
7/7 anonim válasza:
nekem pénteken lesz
nálunk azzal kezdődik az egész h.elkérik a személyit..++tényleg ismernek a tanárok..:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!