Mi ez a közlekedési hatóság autó és mit csinál?
Szoktam látni mostanában Szeged és Maroslele között az M43-as autópályán egy kisbuszt ami olyan színűre van festve mint a rendőr autók, de az van rá írva, hogy ,,közlekedési hatóság".
Ez mi féle újdonság és konkrétan mit csinál?
Komolyan azt nézi!
Miért szerinted mit csinál? makramézik?
A közelben van egy autópálya híd amin nincsen kialakítva kerékpáros átvezetés, mert annak idején a szegedi polgármester nagy ívben letojta...
Azon a hídon kívül a környéken nincsen más átkelő ezért páran sutyiban átszokták tolni a kerékpárt a szervíz járdán a Tisza 2 oldala között...
Lehet, hogy ezt csekkolja??
A közlekedési hatóság mióta új?:D
kb 100 éve létezik.
A közlekedési hatóság szokott ellenörizni behajtási engedélyeket, teherautoknála pihenőidő betartását, utdijfizetést jármüvek müszaki állapotát stb...
Ez hol új dolog?:D
Nem, ez az autó ami új, sztem... én még nem nagyon láttam ilyet.
Am. meg akkor lehet, hogy az illegálisan biciklizőket ellenőrzik... :/
7!
Nem az autópályán bicikliznek!
A hídra a Tisza mindkettő oldalán, azaz Marosleléről is illetve Szeged-Tápéról is vezet teljesen külön álló út csak magán a hídon nincsen kialakított kerékpárút illetve gyalogjárda sem. Nagyjából 1 méter széles szervízjárda van csak a hídon amit elvileg csak a sztráda munkások használhatnának... csak hát a kényszer nagy úr, aki arra fele lakik és be akar menni Szegedre, nem fog 40 km-t kerülni Algyőnek, hanem át tolja a szamarat a segédjárdán.
Erre vtam kíváncsi, hogy ezt ellenőrizhetek e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!