Szerintetek melyik a korruptabb szervezet az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) vagy a NAV (Nemzeti Adó-és Vámhivatal)?
Maga a FIDESZ a legkorruptabb BŰNSZERVEZET!!!
Egyáltalán nem nevezhető "kormánypártnak", hanem BŰNSZERVEZET a Fidesz!!!
Provokatív, gyűlöletkeltő, mások ellen uszító, agymosó, korrupt, cinikus, pökhendi, gátlástalan, hazug, az ország szétbarmolója!!!
Miért nulláztatok le???
Hazudok, vagy miért???
Ez nem igaz, amit írtam?
Azt gondoljátok, hogy provokálom a Fideszt???
Az szerintetek NORMÁLIS dolog, hogy a Fidesz megszavazta az MNB adatainak TITKOSÍTÁSÁT???
Ezzel tudjátok mit ért el Orbán?
Hogy SZABADON LOPHAT A KORMÁNY!!!
Ezek után is a Fidesz mellé teszitek le a voksotokat???
Én biztos, hogy nem a fideszre fogok szavazni, 2014-ben se rájuk szavaztam. 2010-ben sajnos a fideszre tettem az X-et, amelyet azóta is bánok ! Becsaptak engem és az egész országot !!!
Nem tudom kire szavazzak, de hogy a fideszre soha többet abban biztos vagyok !!!
Természetesen a NAV. Az NKH is korruot, de a NAV, a rendőrség és a bíróság ( köztük a legfelsőbb bíróság, a Kúria ) együttműködése és korrupciója az, amiért ez az egész rendszer működik.
Amíg ott korrupt emberek vannak, mindenhol korrupt emberek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!