Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi lenne vele ha feljelenteném...

Mi lenne vele ha feljelenteném zaklatásért?

Figyelt kérdés
Nem akarok vele beszélgeti többet mert nagyon megbántott. Mégis irogat. És tudja hogy egy bizonyos időpontban hol szoktam lenn, két alkalommal fordult elő hogy utánam jött, hogy beszélni akar, mind a két alkalommal elküldtem. Letiltottam facebook-on, előfordult nem egyszer hogy csinált másikat, és úgy írt üzenetet. Mind emelett még avval fenyeget hogy öngyilkos lessz, és vagdossa a csuklóját, amit mutogat mindenkinek, és nekem is elküldte, és ez többször is előfordult. Én az üzeneteire nem szoktam válaszolni csak letiltom.
2023. máj. 6. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem keress segítséget, és ezt teljesen jóindulattal írom.

Ez a lány neked nem tartozik semmivel, viszont te tartozol annyival magadnak, hogy segítséget kérsz.

Mi ezt nem tehetjük meg helyetted, de hidd el, ha megteszed az első lépést a mentális gyógyulásod felé, már jobban fogod érezni magad, mert szinte biztos hogy az a nyomás a mellkasodban részben a szégyen és a bűntudat miatt van.

Hagyd békén szegény lányt, és fordulj orvoshoz ezzel. Hidd el aki kinyújtja a kezét és a megfelelő embertől segítséget kér, annak segítenek.

Egyébként távoltartási végzést kérhet, teljesen jogosan. Ha megszeged úgy tudom letöltendő is lehet belőle, de ne juss el oda. Kérj segítséget!

Sok sikert hozzá!

2023. máj. 6. 22:36
 12/17 A kérdező kommentje:
ó félreérthetően írtam.. én lány vagyok, ő fiú
2023. máj. 6. 22:58
 13/17 A kérdező kommentje:
11es mire gondolsz milyen mentális gondjaim lehetnek??, (csak őszíntén)
2023. máj. 6. 23:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha arra vagy kíváncsi, ki mit gondol itt egy zaklatóról, keresd meg a szegedi zaklató kérdéseit...

Ő már profi! Csak nehogy tanulj Tőle!

2023. máj. 7. 07:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Számíthatsz a feljelentésre. A diagnózisodat pszichiáter tudná pontosan felállítani.
2023. máj. 10. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Hiába jelentik fel, ha életveszélyesen nem fenyegette meg.

Nem foglalkoznak vele.

Onnantól van ügy, hogy ha életveszélyes fenyegetés is történik és azt egyértelműen tudják bizonyítani.

Ilyenkor a rendőrség csinál egy elme szakértői véleményt ami megállapítja, hogy beszámítható e az elkövető.

Utána 2 végkifejlet lehet:

1. Kényszer gyógykezelésre küldik illetve ha olyan az állapota kezdeményezik a gondnokság alá helyezést.

2. Ha nem állapítható meg kóros elme állapot akkor az ügyész vádat emel és a Bíróság dönt, hogy mi lesz.

2023. máj. 11. 08:46
 17/17 anonim ***** válasza:
2023. máj. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!