16 évesen mire számíthatok, ha a rendőr este lefülel, hogy biciklivel megyek lámpa nélkül?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 12:22
1/23 anonim válasza:
nekem van egy olyan érzésem hogy a rendőrnek van jobb dolga is minthogy téged füleljen le hogy mikor mész lámpa nélkül. egyébként meg ha lámpa nélkül mész és elb@sz egy auto utána nézhetsz hogy még téged jelentenek fel.
3/23 anonim válasza:
Sajnos a rendőrt érdekli... Öcsém 6 évesen még annó a ház előtt biciklizett lámpa nélkül... Azon a héten tanult meg biciklizni. Kezdett sötétedni, szóltam neki, hogy most már be kéne jönni. Azt mondta mindjárt jön csak még megy 2 kört...Pár perc múlva valaki kopogtat az ajtón... hát a rendőrbácsi volt, hogy a gyerek mit keres felügyelet nélkül az utcán szürkületkor és miért nincs a bringán lámpa... Mivel állítólag neki is voltak gyerekei elengedte a büntetést, de mondta, hogy még egyszer ne legyen belőle probléma... 16 évesekkel szemben nem lesz ilyen engedékeny abban biztos lehetsz. 2e frontért már lehet szerezni előre, hátulra lámpát. Nem fogsz belehalni ekkora költségekbe...
4/23 anonim válasza:
Iszonyat veszélyes este kivilágítatlan bicajjal menni. Remélem keményen fellépnek a rendőrök azok ellen, akik nem használnak lámpát a te érdekedben, mert egy autós a sötétben már csak az utolsó pillanatban veszi észre, hogy ott vagy.
5/23 anonim válasza:
Börtönre, súlyos szabályszegés!
Mostanában úgyis jobban büntetik a pitiáner ügyeket, mint a nagyokat!
6/23 anonim válasza:
NA! Nekem volt ilyen, csak nem tudott elkapni minket, mert szembe mentünk vele, és én a járdán, de elkezdtünk tekerni, és egy bekanyarodó utszában elbújtunk, az meg ment egyenesen, szal ennyi eszük van. XD
7/23 anonim válasza:
ha nem az a szemét típus akkor nem büntet csak szól hogy szállj le és told
8/23 anonim válasza:
Szerintem is megéri valami olcsóbb lámpát venni a bicajra , de ha veszel akkor NE villogósat vegyél ,mert azért meg kell hogy büntessen ugyanis a KRESZ szerint elöl is és hátul is csak folyamatosan világító lámpát lehet fölszerelni.
9/23 anonim válasza:
mivel valószínűleg diák vagy ezért csak kapsz egy ejnye-bejnyés papírt. én is azt kaptam
10/23 anonim válasza:
61-es beszel a rendor butasagarol :)
aranyos, hany eves is vagy, 10-12?
Lehet neked ez nagyon vicces, de ha elutne egy auto, akkor te lennel
megsertve.
Es szerintem menjel tanulni, mert 1-es lesz a helyesiras dolgozatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!