Lefoglalhatják a számítógépet?
Ha valaki facebook közösségi oldalon szitkozódó nyomdafestéket nem tűrő kommenteket küld a zsaruellátó facebook profilra, ahol ócsárolja, minden mocskos szót felhasználva szídja a rendőrséget, a zsaruellátó, ahol biztos az admin is rendőr feljelentést tesz, a rendőrség lemehet a lakásra és lefoglalhatja az elkövető számítógépét?
Mert a név, hogy x személy írt mocskosságokat az megvan, és már csak az illető ip címét kell kideríteni, hogy melyik számítógépről írta a fecebook üzenetet. Így még a lakásra is el tudnak jutni mert kiderítik az ip cím mely lakcímen van előfizetve.
Persze. Én is aktív olvasója vagyok az oldalnak úgyhogy be is küldöm meg holnap teszek én is egy feljelentést :D
Jó hülye voltál hogy kiirtad ide
Sose fogom megérteni.
Van valami amit utálsz. De csak azért is oda mész gusztustalan stílusba veszekedni úgy, hogy semmit sem fogsz elérni. Miért? Mitől lesz jobb, hogy vad idegenekkel szidhatjátok egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!