Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezért mire lehet számítani?

Ezért mire lehet számítani?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömnek kamu instagram fiókból írkáltam hülyeségeket berúgva(egyetlen egyszer) mire feljelentett mint ismeretlen tettest.

Az insta fiókot töröltem. Mire számíthatok így?Ha “feladom magam” az enyhít valamin?

2023. márc. 29. 12:56
 1/5 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a rendőrség komolyan foglalkozik ilyen ügyekkel.
2023. márc. 31. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmire.

Az ismerősöd ugye nem gondolja komolyan,hogy elkezdenek nyomozni?? Ha csak nem életveszélyesen fenyegetted meg,de talán még akkor se nagyon...

2023. ápr. 1. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ismeretlen az elkövető, tehát nem tudja, hogy ki ellen kell magánindítványt tennie akkor semmire.

Ha viszont tudja, sztem az eszköz memóriáját tedd használhatatlanná vagy tüntesd el...

2023. ápr. 1. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:

2!

Nem feltétlen kell zaklatásra gondolni, írhatott olyat is, hogy pl. egy középületben kárt fog okozni vagy hasonló.

Lehet simán közveszéllyel fenyegetés is ebből.

A kérdezőnek meg fenn tartom az előző kommentben írtakat, kb. 2-3 hétig olyan telefon legyen Nálad amit nem sajnálsz, ha lefoglalnak.

Az eszköztől amelyről az insta fiókot létre hoztad, szabadulj meg mihamarabb.

Így annyit fognak max. elérni, hogy kapadozik pár évet az ügyészség, aztán nem kapsz majd semmit, mert nem lesz bizonyítható.

2023. ápr. 1. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi extra. Ha nem fenyegetted meg, vagy hasonlók, akkor a rendőrség konkrétan leszarja.
2023. ápr. 6. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!