Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért kellett egy szatírből...

Miért kellett egy szatírből ekkora hírt csinálni mintha 3 embert ölt volna meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

És még lehetne sorolni pedig csak egyszerűen a micsodáját mutatta meg nem ölt vagy erőszakolt meg senkit

2023. márc. 1. 07:12
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Talán mert voltak, akik ellenálltak neki: ez sokat jelenthet szerintem a jövőre nézve.
2023. márc. 1. 07:15
 2/10 Dzsonszi ***** válasza:
87%
Ja és ha nem lett volna ekkora lélek jelenlétük a csajoknak vagy csak egy lány lett volna bent? Kitudja mit művelt volna az a szemétláda. Kiváncsi lennék ha a lányoddal történne hasonló, akkor is ilyen lazán vennéd.
2023. márc. 1. 07:20
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Hogy példát statuáljanak a többi szatírnak, nem érdemes ilyet csinálni mert a csajok agyonverik.
2023. márc. 1. 07:49
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Pontosan. A szatíroknak és a szexuális bűnözőknek, ill. erőszaktevőknek, de még a korruptaknak is, tehát kb. a legtöbb bűnözőnek a nyilvánosság a legnagyobb elrettentő erő.
2023. márc. 1. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Csak épp azt sajnálom, hogy a jogerősen elítéltek teljes nevét nem lehet közölni, de ennek oka gondolom a névazonosság miatti ártatlanok meghurcolásának megelőzése.

Én inkább azt nem értem, hogy amikor közzéteszi a videot a rendőrség, miért nem tesz közzé digitálisan feljavított arcfényképet is. Tíz perc munka amatőr számára ebből az anyagból.

2023. márc. 1. 08:08
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

3: a lányoknak szerencséjük volt, hogy nem volt erőszakos, egy ekkora termetű férfi néhány ökölcsapással elintézhette volna őket, a gyenge tinilány rugdosás nem ért volna semmi

De a megszégyenítés jó, hogy kitették a képét, ez elriaszthat másokat.

2023. márc. 1. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Azért erőszakos volt, ha megnézed a videót. Csak négyen voltak a liftben, és kis területet négyen jól meg tudtak védeni, nem nagyon tudott beférni a fickó. Lehet, hogy nem csak rúgdosás volt, hanem arckarmolás fejtépés a négy lány által. Szerintem a fickó kicsit hülye volt, maximálisan megérdemelte a nyilvánosságot és azt is, amit a lányoktól kapott, na meg a büntit is.

Részemről adnék neki egy heretaposást is.

Egyébként nem lepődnék meg, ha szándékosan ment bele a vesztes játékba, mert ő ezt élvezi.

2023. márc. 1. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Irigységből. Mert akiknek nincs mit mutogatni, azoknak nem tetszik, hogy neki volt.
2023. márc. 1. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezt sosem értettem én sem. Egy szatírt maximum kinevetni kéne, hiszen nem ártott senkinek saját magán kívül. Senkinek nem lett baja tőle, nem lopott el semmit, stb. Maximum néhány prűd ember olyat látott, ami nem tetszett neki. Nekem meg a kövér emberek nem tetszenek, és pont ugyanannyira tartom gusztustalannak, mint mások a pénisz látványát, aztán mégis muszáj látnom, ahelyett, hogy lecsuknák a kövér embereket mert mutogatják magukat az utcán.
2023. márc. 1. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Majd a te lányod orra előtt verje a pöcsét a liftajtóban, kényszerítve a gyereket, hogy nézze.

Ja nem tetszik? Prűd a gyerek.

Te nem vagy normális.

2023. márc. 2. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!