Már kérhetem a nyomozati anyagot?
Jó estét mindenkinek! Két hete tettenértek csalás miatt, személyes pénzátvétel közben, lett egy csalási ügyem. Őszíntén elmondtam, hogy még négy személytkárosítottam meg, de csak azzal az aznapival gyanúsítottak meg, azt mondta a jegyzőkönyvfelvevő rendőr hogy ezeket elmondtam, majd lesz még egy második folytatólagos kihallgatás, majd akkor közlik a további négy gyanút. Érdeklődnék, hogy az eddig keletkezett nyomozati anyagot, ha kérem, ideadják, vagy majd csak nyomozás befejezése után egyben az összeset? Úgy hallottam, hogy nyomozás közben is lehet az addigiakat kérni. Igaz ez?
Ügyvédem nincs, büntetlen előéletű vagyok. A kocsim lefoglalták.
Nem bűnszervezet, egyedül voltam benne. Ha bűnszervezetben csináltam volna, akkor nem egedtek volna el az elfogás napján szabadon, hanem 72 óra fogda lett volna.
Az ügyvéddel tegnap beszéltünk, első ügy, nem voltam még büntetve, a kocsim elárverezik, kár megtérül, megbánás, szánom bánom és egy hosszabb felfüggesztett. Nem fogok ülni.
Mist. Még.
Majd fogsz a következő lebukás után+ visszaeső.
Az ilyen magabiztos csaló nem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!