Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség, ha jönne házkutat...

A rendőrség, ha jönne házkutatásra hozzám és baleset érné a rendőrt, azért is én lennék a felelős?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, ha egy kis ügyben meggyanúsítanának a rendőrök, majd néhány nap múlva jönnének hozzám házkutatàsra, amiről én ugye nem tudnék. Csengetnének, kinyitnám és közölnék, hogy kutatásra jöttek. Viszont nálam meg pont főne a kávé a 3 személyes kis kotyogós kávéfőzőmben, épp főzném a kávét, és váratlanul fölrobbanna a kávéfőző, az meg pont eltalálná a rendőrt és mentő jönne ki.

Emiatt is én vinném el a balhét, ez is engem terhelne, hogy a kávéfőzőm fölrobbant ugye véletlen és eltalálta a rendőrt, vagy ez véletlen, ebből kúlön bajom nem lenne?

Bocsànat a hülye példáért, de erre a példàra gondoltam.

2023. febr. 1. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. febr. 1. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Azért az ember lakásában nem szoktak csak úgy véletlenül felrobbanni a tárgyak.

Ha te intézed úgy, hogy valami robbanjon fel a közelben, akkor arra rá fognak jönni és akkor azért te leszel a felelős.

A kávéfőző pl. pont ilyen gyanús esemény lenne, mert nem szoktak felrobbanni.

2023. febr. 1. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Gyula és a kávéfőző - legújabb epizódját olvashattuk.
2023. febr. 1. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Levike ezredik felvonás.
2023. febr. 1. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Levike, ha ezt tovább folytatod, elvisz a yard és a börtönben kezelésbe vesznek a többiek, te leszel ott a hús.
2023. febr. 1. 15:34
 6/10 A kérdező kommentje:
2-ik. kommentelő! Ugye te még nagyon nagyon fiatal vagy? Mert egy felnőtt ember tudja, hogy a kávéfőzők, ha rendszeresen nem mossák, tisztítják őket, eldugulhatnak, ezáltal a gőz nem tud a szűrőn átjutni és fölrobbanhat a kávéfőző. Gondolom te még nem hallottál olyanról, hogy kávéfőző robbant fel.
2023. febr. 1. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem gyakori, hogy felrobbannak és veszélyesen embereket sértenek meg.

Valószínűleg ha nem lenne a rendőrnek semmi baja akkor nem csinálnak belőle ügyet. Viszont ha leszakad a fél arca akkor persze. Ha mentő kell akkor azért értesítik a Megyét és kiküldenek valakit ellenőrizni, hogy ez mi a fene volt. Eltervezett robbanóanyag hatása vagy ilyesmi. Szóval a szándékosságot ellenőrzik ilyenkor.

2023. febr. 3. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy mondod, leszerelem az összes atombombát, lecserélem kávéfőzőre. Ha kávéfőzőket lövök Amerikára, gondolom nincsen kávfőzőelhárító rakétájuk, csak atomra való és nem válaszolnak atommal és még nagyobbat is robban mint az atom.

Putyin

okt. 18. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azóta màr sitten van a kérdező.
okt. 18. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi, hacsak nem tudná valami Poirot - féle nyomozó rád bizonyítani, hogy szándékosan intézted úgy, hogy kávéfőző akkor és úgy felrobbanjon, nem lenne semmi bajod.
okt. 25. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!