Általában statisztikailag mennyien, milyen gyakorisággal szoktak lebukni drog terjesztéssel?
Ha ilyen egy zseni vagy. Sok esélyed nincs. Mennyien?
Egy hét alatt? Egy nap alatt? A rendszer váltás óta vagy milyen időintervallum?
Milyen gyakorisággal? 6 óra 19 percenként
Nem tudom mire gondolsz az alatt, hogy “Ha ilyen egy zseni vagy.”
Meg mi az, hogy sok esélyem nincsen?
Mintha azt feltételeznéd rögtön egy statisztikáról kérdező posztról, mintha maga a kérdező szeretne füvet termeszteni, majd azt nagy mennyiségben eladni…
Ha bullshitet írsz, akkor jobban teszed, hogyha ki sem rakod.
Re 2-es kommentelő.:
Én csak adatgyűjtés szempontjából, sulis projekt miatt szeretnék gyűjteni adatokat, és semmi féleképpen nem szeretnék bele folyni semmiféle ehhez hasonló illegális bűntettbe.
De úgy gondolom, hogyha az ember jól ki tudja használni például számítástechnikai tudását, akkor biztosan valahogy ki tudja kerülni a rendőröket.
Nem hiába van az, hogy itt Magyarországon, de még külföldön is rengeteg ilyen drog hálózat üzemel, akik akár már több éve, évtizede vannak a szakmában.
Ez szerintem egy elég érdekes téma, de mindenféleképpen szerintem csak akkor tud bárki is ilyesféle üzlettel / üzletekkel haszont szerezni, hogyha nagyon törekszik arra, hogy mindenhogyan kikerülje a hatóságokat
Az #1 valami életunt lehet, vagy nincs magával kibékülve. Ahelyett, hogy válaszolna a kérdésre, itt pattog.
A kérdésre válaszolva: Gyakoriak a terjesztői lebukások. Előbb vagy utóbb lebuknak.
Azért # 8 mert nem marihuanát árulnak, hanem valami legális dizájner drogot.
https://www.youtube.com/watch?v=ymESJ7BhUE8
Bár kicsit vicces az hogy a természetes fű miatt a börtönnel kell kalkulálni, amíg az életveszélyes szintetikus cannabinoid receptor agonista porokkal lefújt herbált törvényileg biztonságos megvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!