A magyar rendőrségnél működik ez a piszkos dolog?
A nagyobb városokban éjjel is vannak bent a kapitányságokon rendőrök, civil ruhás rendőrök is. Biztos, hogy a legtöbbüknek van férje/felesége, barátja/barátnője, ennek ellenére, ha pihi van, nincs meló dugják egymást, megy a szex. Azt is hallottam, hogy sok rendőrnek van szexpartnere, akit dug. Nem elég neki a párjával, házastársával.
Valóban ezt csinálják éjjel bent a rendőrök, vagy nem kell elhinni ezt a pletykát?
Faterod biztonsági őr?
Én meg rendőr. Hát csak tudom, hogy mi van a munkahelyemen, vagy mi nincs.
Lehet hogy faterodék annyira unatkoznak munkában, hogy ilyeneken viccelődnek. Csak az a nagyobb baj, hogy te meg el is hiszed.
Megkérdezel valamit, amire nemleges választ kapsz, amit nem fogadsz el mert apád mondta.
Akkor minek kérdezed meg? Biztos, hogy volt már mindegyikre példa de azért mert egyszer megtörtént nem lehet általánosságba beszélni róla. Végtelenül nagy hülyeségeket beszélsz, de ha neked úgy jobb hidd el bizti boy apuci meséit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!