Sokat segítene Magyarország közbiztonságán az, ha újra annyi joguk lenne a rendőröknek, mint Kádár János idejében?
Természetesen. Én annak idején ismertem egy rendőrt akinek Templár volt a beceneve. Az ha sötétedés után meglátott az utcán egy cigányt úgy elverte mint lovat, aztán bevitte éjszakára. Ha meglátták a cigányok úgy ugráltak át a kerítésen hogy még szaggatták is azt kifelé. De volt is rend meg fegyelem.
Ezek a mai rendőrök meg egy kalap fossal egyenértékűek.
Te nem a Kádár korszakot sírod vissza, hanem mindazt az énedet, amire már nem vagy képes.
Nem, az segítene sokat az ország biztonságán, ha néhány emberrel kevesebb lenne a kormányban. Elsősorban egy, esetleg kettő, a többi magától széthullana.
Szerintem is a fiatalságodat sírod vissza, nem a Kádár korszakot.
Egyébként sok volt a túlkapás, ne essünk át a ló másik oldalára.
Árokpart, azért régen, amikor a falubolondja a rendőrt szemtől szemben elhordta mindennek, játszotta az eszét, akkor jogosan kapott két nagy sallert szerintem.
Ezt már nem tudod az RTV miatt megcsinálni.
8: plusz aki nem tetszett a rendőrnek, az is kapott egy pofont csak úgy
Ha a rendőr pofozhat büntetlenül, akkor téged is megpofozhat majd, ha olyan kedve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!