Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A magyar rendőrségnél működik...

A magyar rendőrségnél működik ez a piszkos dolog?

Figyelt kérdés

A nagyobb városokban éjjel is vannak bent a kapitányságokon rendőrök, civil ruhás rendőrök is. Biztos, hogy a legtöbbüknek van férje/felesége, barátja/barátnője, ennek ellenére, ha pihi van, nincs meló dugják egymást, megy a szex. Azt is hallottam, hogy sok rendőrnek van szexpartnere, akit dug. Nem elég neki a párjával, házastársával.

Valóban ezt csinálják éjjel bent a rendőrök, vagy nem kell elhinni ezt a pletykát?

2023. jan. 25. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Biztosan van ilyen is. De nem mindenki. A hűség nem szakmafüggő.
2023. jan. 25. 21:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt is hallottam, hogy a rendőrautóban dugta meg a járőr egy fiatalabb civil ruhás rendőrcsajt.
2023. jan. 25. 21:56
 3/14 anonim ***** válasza:
11%

Talán amikor a baloldal kormányzott lehetett ilyen. A baloldal annyira nem tudta kézben tartani az országot, hogy rászabadították a válságot, az inflációt és a brutális forintromlást az emberekre. És megoldásként megszorításokat alkalmaztak az egyszerű magyar emberek ellen.

De a baloldal nem csak ezt rontotta el. A baloldal kormányzása alatt a rendőrség is az általad is említett káosz volt. Szinte egy kormánytól független félkatonai szervezet, akik tüntetőket vertek és tüntető tömegekbe lőttek. A baloldal alkalmatlan volt az ország vezetésére, és a baloldal meg is bukott. Amióta nem a baloldal kormányoz a rendőrök fegyelmezettek, és a népet szolgálják. Szemben azzal ahogy a baloldal idején viselkedtek.

2023. jan. 25. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy írtam, előfordulhat, mert ők is emberek. De ez nem a szakmától függ.
2023. jan. 25. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
Igen, de ez csak az eresztény fidesz alatt vált divattá. Azóta még a hímnemű rendőrök is dugnak és mindig visznek magukkal egy hátizsák drogot is a szolgálatba.
2023. jan. 26. 03:32
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Ezt a kérdést, te jóságos ég... 🤦🤦🤦
2023. jan. 26. 08:30
 7/14 A kérdező kommentje:
5 a drogbulit ne mutasd be. Mindig tűnik el a lefoglalt drogból. Lefoglalnak x adagot, később már nem annyi van.
2023. jan. 26. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

XDDDD

Honnan tudod, hogy kevesebb van? Mintha visszakapná az ember az elkobzott kábszit. XD

Nem vesznek le belőle a rendőrök. Megy a bűnjelkamrába, vagy megsemmisítésre.

Orgia, meg drogozás. Szép is lenne. Nagyon elszállt a képzeletetek. (Az autóban szexelő járőrpár pedig nem is Magyarországon volt, csak ugye a cikket elolvasni már luxus)

2023. jan. 26. 11:16
 9/14 anonim ***** válasza:
29%

Minden munkahelyen van dugás, csak - nyilván - nem vallják be.

Sok helyen dolgoztam közép és magasabb vezetői beosztásban, és nagyon sok mindent láttam (és tapasztaltam).

Hazudik, aki azt mondja hogy nem dugnak a munkahelyen!

2023. jan. 26. 15:20
 10/14 A kérdező kommentje:

8-as. De naiv buta lehetsz, ne haragudj, az is vagy.

Fater biztonsági őr, ő mesélte, hogy kisebb kábítószernél nem, de ha sokat lefoglalnak, elcsennek a rendőrök belőle valamennyit. Tudják ők, hogy mennyit lehet, és eladják, meg fogyasztanak is. Ők is emberek...

Mindig mondja faterom is, hogy a legnagyobb bűnöző a kormány, meg a rendőrség. Náluk nagyobb tolvaj nincs.

A rendőrautóban való szexelés meg nem az amire te gondolsz, hanem itt mo-n is csinálják. Az egyik börtönőr (biztonsági vezető) a felügyelő börtönőr csajt pl. a rabomobilban dugta meg.

Faterom munkája során találkozik rendőrökkel, beszélnek, sokmindent hall.

#9 legalább okosabb mint te.

2023. jan. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!