Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Meddig tart egy rendőri...

Meddig tart egy rendőri intézkedéd a vonaton? Mennyit kell várni ez miatt? Esetleg tanúskodnom is kell?

Figyelt kérdés

A vonaton az ajtó mellett ült egy csávó, és ahogyan járkáltak az emberek folyamatosan nyitva maradt az ajtó, és egy idősebb mogorva úr folyamatosan szólt az ottani srácnak, hogy csukja be utánuk az ajtót, a srác egyszer sem csukta be, erre mindig odament az öreg és izomból odaverte az ajtót.

Egy idő után már a gyerekkel is ordibált, hogy nincs kezed vagy mi van, erre az meg felállt, és izomból arcon verte az öreget, úgy, hogy az a földre is esett, hogy de van keze és tök jól is tudja használni ha nem tűnt volna fel.

Természetesen valakik hívták a rendőröket, ami miatt már 20 perce állunk itt, viszont nekem elkéne érnem egy csatlakozást.

Illetve rendőrségre sincs kedvem járni 2 hülye miatt, mit kell mondanom, hogy nem láttam semmit, mert aludtam, vagy mert pont wc-n voltam mondjuk?

2023. jan. 25. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

Lehet hogy 10 perc, lehet hogy 1 óra.

Nincs protokoll arra, hogy egy garázdaságos intézkedés 20 perc és pont.. vagy szerinted?

2023. jan. 25. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Itt csak az öreg volt a hülye, de persze a srácot fogják megbüntetni.
aug. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!