Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van esély rá, hogy megtalálnak...

Van esély rá, hogy megtalálnak, és lesz bajom az egészből?

Figyelt kérdés

Tegnap este a szokásos esti kocogásomról visszafele jövet láttam, hogy pár kamasz gyerek meg egy aki kamerázza őket beledobnak a vízbe egy valamilyen szolgáltatóhoz tartozó rollert, és nem tudom, miért, nem tudom hogyan, de ahogyan elfutottam arra, hirtelen ötlettől vezérelve a gyereknek aki kamerázott futás közben kivettem a telefont a kezéből, és beledobtam a Dunába majd elsprinteltem onnan.

Otthon esett le, hogy ezt lehet nem kellett volna, ha elkapnak, mire számíthatok?

2023. jan. 22. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel saját magukat buktatnák le, ha rendőrségre mennének, nem hinném, hogy lesz ennek folytatása.
2023. jan. 22. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Btk.371.paragrafus rongálás.De ahogy előttem írták saját magukat buktatnák le a kamaszok így nem hinném,hogy rendőrséghez fordulnak.
2023. jan. 22. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ők sokkal nagyobb büntetést kapnának, mint te, szóval nem fognak feljelenteni. Ha esetleg idegből mégis, akkor sem kell nagy büntetéstől félni. Nem foglalkoznak ilyen piti dolgokkal, nincs rá se ember, se kapacitás.
2023. jan. 22. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valakitől erőszakkal elveszel valamit, az rablásnak számít, azt hiszem. Nagyon sok térfigyelő kamera van, szóval ha nagyon akarnának, megtalálnának.
2023. jan. 23. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!