Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van esély megtalálni a tolvajt?

Van esély megtalálni a tolvajt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma a lidl áruházban ellopták a pénztárcámat,a kamera fel is vette a nőt,és be mentem rendőrségre és fel is vették a vallomásom.

Egy közepes méretű városról beszélünk, valószínűleg ide valósi a 'kedves' hölgy. Nagyon aranyos rendőrök voltak,lefényképezték külön a felvételeken a nőt,és be is tettéd egy külön zárt csoportba ahol csak rendőrök vannak.

Szerintetek mennyi esély van arra hogy megtalálják?

Az arca ,az egész teste tisztán látszik a felvételeken.

Szerencsére amúgy a pénztárcámban 20 ezer ft kp volt,bank kártyát tiltattam,papírjaim ,okmányaim meg külön voltak.

Amiért ennyire érdekel hogy bele gondoltam,hogy ha épp egy nyugdíjas emberke vásárolgat ott,hó végén a kis maradék pénzéből sajnos azt is ugyan úgy meglopja,és igen,szeretném ha megbüntetnék érte..

Az ügy bűnügyre került,mondtak valami olyant is hogy felküldik Pestre a felvételt ahol van egy rendszer,ami nagy valószínűséggel be tudja azonosítani hogy ki az.

Volt már valakinek ilyen vagy hasonló ügyben pozitív tapasztalata?

2022. jún. 28. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Képekkel, forró nyomon egész jó esélyek lehetnek. Lehet, hogy a rendőrök is ezért foglalkoztak vele olyan lelkesen, tutti siker nekik.
2022. jún. 28. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még az is lehet hogy az éjszakások kiszúrják ma valahol ;)

Ha jó minőségű a felvétel, akkor meglesz hamar, bízzunk benne!

2022. jún. 28. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor is mi köze a kérdéshez, te gyökérkefe?
2022. jún. 29. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Onnan gondolom, hogy nő lehet, mert a nők képesek ennyire nagy dolgot csinálni az ilyeneknek. Pl tőlem, ha 20 ezret ellopnanak, meg a bankkártyát, mást tem (mint a kérdezőnek) nem tennék feljelentést, a kártyát letiltatnám, a pénzt meg úgysem kapnám vissza. Aki lop, az azért lop mert nincs pénze, hiába tennék feljelentést, ha megtalálnák, semmit nem érnék vele, mert úgysem tudnák behajtani rajta a pénzt. Engem nem az érdekelne, hogy milyen büntit kap, hanem hogy visszakapom-e vagy sem. Úgysem kapnám vissza. Akkor meg?? Felesleges dolgot nem csinálok a rendőröknek, hogy odaállok, mert 20 ezret elloptak, meg a bankkártyát. Meg tudom én is oldani. A bankkártyát letiltatom, a pénzemet úgysem látom, legközelebb jobban vigyázok. Ilyen piti üggyel nem megyek rendőrségre, van nekik elég sok dolguk így is, komoly bűneseteket megoldani stb.
2022. jún. 29. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Annyira nincs sok komoly bűneset.

De egy üzletszerűen lopkodó ember ha már több be- feljelentés is érkezett rá, hamarabb meglesz.

És egy piti bűnözővel kevesebb van az országban.

Én sem kaptam vissza 80 ezer forintomat anno. De örülök hogy pár év múlva jegyzőkönyvben olvastam, hogy 2 évet is kapott a rohadék.

Ja, és sráckét engem például rohadtul idegesítettek a válaszaid. Mert nem a kérdésre válaszoltál.

2022. jún. 29. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó. Elmondok neked valamit. Ha bemegyünk feljelentést tenni, nem a jegyzőkönyvet veszik egyből fel, hanem előbb elkezd a rendőr beszélgetni, hogy mi volt, hogy volt és ha nincs kamera, meg nem komoly az ügy, megpróbálják lebeszélni a feljelentésről az embert, hogy ügy sem lesz meg, meg ilyenek. Testi sértésnél, ami komolyabb bűneset, kamera nem volt, nev szerint meg lettek nevezve a tettesek, mégis lebeszélte a barátomat a rendőr, hogy gondolja meg mégegyszer, mert ha feljelentés tesz, elindul az eljárás és a bíróságon is talalkozik a tettesekkel, ami nem egy jó dolog. A kis ügyeket igyekeznek kidobni a nyakukból.
2022. jún. 29. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:

A jegyzőkönyvet a vádemelés után kaptam.

Én sose találkoztam az elkövetővel, mert kb száz sértett volt.

És nem, a rendőr sosem beszélt le még feljelentésről. Készségesen álltak hozzám.

2022. jún. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!