Ha egy késsel kivágom valakinek a kerekét, vagy egy boxerrel beleütök a kasztniba és kilyukasztom, akkor mennyi az esély hogy megtalálnak?
Nem lesz vidam a mosolyod ha a tulaj betöri az orrod...
S az nem elmélet, hanem gyakorlat lesz...
Garazdasag! Tiltott fegyver viseles es hasznalat.
Eloszor is tele van minden terfigyelo kameraval ... azontul mindenhol vannak jarokelok ... es meg az ablakon kifele nezelodokrol es az autoforgalomrol nem is beszeltunk.
Nagy valoszinuseggel hamar megfognanak.
En egyszer merev reszegen elvittem egy transzporter segget, ahogy 45fokban parkolt es tul kilogott a feneke. Siman tovabb mentem ... es szerintem egy-ket ora mulva mar a sajat szamomom hivtak, hogy menjek be tisztazni magam. Nem mentem mert be voltam csiccsentve, de par nap mulva felhivtam oket, hogy megbeszeljuk a dolgot. Akkor mar nem volt fontos, mert elindult az ugy. Egy honap mulva szabalysertesi eloado, egy kis jopofizas ... 10ezer forintra buntettek meg a vegen.
3-as: köszi!
6-os: honnan tudták?
6-7-re:
Na várj! Az autónak rendszáma van, amit ha észrevesz egy térfigyelő kamera vagy térfigyelő nyugdíjas :-), akkor máris megvagy. Gyalogost, ha elszalad, és nem tudják kamerával követni az útját, akkor nemigen tudnak megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!