Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nyíregyházán miért akarták...

Nyíregyházán miért akarták rámhívni a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Debrecenben élek és jártam Nyíregyházán sétálni és egy művelődési házban rendezvény volt, kint már sötét volt és bent égett a villany. Pont folyt a rendezvény és kívül megálltam és nézegettem befele az ablakon. Néztem milyen rendezvény volt ott. Ekkor bent felállt egy 50-55 éves körüli nő és kijött, majd azt mondta nekem, hogy "Te mit keresel errefele?" Azt mondta, hogy "Menjél el 8nnen de nagyongyorsan, mert hívom a rendőrséget!"

Majd egy panel 10 emeletesbe felmentem a tizedik emeletre a lift előtérhez, ahonnan kinéztem a városra. Ekkor egy 70-75 éves körüli őszhajú idős férfi kijött az egyik 10. emeleti lakásból és azt mondta nekem, hogy mit keresek ott, ő nem ismer, mert nem lakok a lépcsőházba és menjek lefelé és kifelé a házból, mert hívja a rendőrséget. De elég mérgesen mondta.

Én mindkét esetben nem ellenkeztem, vissza sem szóltam, mert Nyírígyházán ha kihívják a rendőrséget és rámkennek vmi bűncselekményt ott úgy őrízetbe vennének mint a huzat.

Viszont én nem csináltam semmit, csak benéztem a művházba majd kinéztem egy panelház lépcsőház ablakából és ennyi, de mindkét esetben nem valósítottam meg semmit, ami kimerítené a 2012.évi C. törvényt, és a 2012.évi II.évi szabálysértési törvényt.

Érdekel, hogy ennek ellenére miért akarták kihívni a rendőrséget?

Ha valami jogsértést mégis elkövettem, mondjátok meg mi volt az.

Illetve, ha ennyiért kihívták volna a rendőrséget és én nem megyek el onnan, hanem megvárom őket, a rendőrök mit csináltak volna?

2022. dec. 22. 21:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#8 Úgy kellett volna neki mondani, hogy "mecsetböl" loptam.
2022. dec. 29. 23:19
 12/13 anonim ***** válasza:

De az nem mecset, Levike.

És ne félj, senki nem gondolja hogy banánt loptál, csak azért, mert majom vagy.

2022. dec. 30. 06:05
 13/13 A kérdező kommentje:

De mecset.

Interneten is rajta van.

Bem József Magyar-Iszlám Murát mecset.

4032 Debrecen, Egyetem Sugárút 56. szám.

2022. dec. 30. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!