Nyíregyházán mennyire gyakoriak az öltözői lopások?
Honnan tudod hogy akkor voltak lopások, amikor ott jártál?
Sima lopásokat nem közöl le a média és kommunikációs ág.
Levike, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
Én vagyok Levike. Valaki utázoz.
Debrecenben lakom.
Én mivel nagyon szeretek vonatozni, sokat vonatozok Debrecen-Cegled közt a 100-as számú vasútvonalon.
Viszont szeptemberbe csaptam egy olyan kört, hogy elmentem Nyíregyházára ami 14.53-kor indul Debrecrnből vonat, és Nyíregyházán van 15.24-re. Onnan majd este 20.45-kor jöttem vissza Debrecen irányába, de nem szálltam le Debrecenben, hanem átmentem rajta és Püspökladányig mentem, ott 22.09-kor voltam, ott leszálltam és 22.51-kor jöttem vissza Püspökladányból Debrecenbe.
Ladányba 42 perc várakozási idő volt, megnéztem néhány vonatot, fotóztam is, de viszont Nyíregyházán több mint 5 óra hosszám volt és ott elmentem a városba sétálni.
Tudom, hogy arra gondoltok most, hogy az 5 óra alatt oda surrantam be lopni ahova csak lehetett, mivel Debrecenben már ismernek a rendőrök, meg Békéscsabán is tudnák ki lehetett, így Nyìregyháza volt akkor a cél, de most mondom nektek, hogy nem lopni onnan. En csak felsétáltam a városba és néztem a várost. Ez így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!