Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök vajon haragudnak rám?

A rendőrök vajon haragudnak rám?

Figyelt kérdés

Ahol lakom város, ismernek a nyomozók meg a járőrök, mert régen csináltam olyan dolgokat, amelyeket nem szabad lett volna. De megkaptam a büntetésem, a független bíróság elítélt bv-re, leűltem a büntetésemet. Többször is igazoltattak, volt hogy megállt mellettem a rendòrautó és lehúzta az ablakot és köszönt, hogy jó estét kívánok, egy szwmélyi igazolványt legyenszíves, közbexmár nyílott is a rendőrautó mindkét első ajtaja és kiszálltak, igazoltattak, mejd egy táskaellenörzés volt, és elköszöntek elmentek. De szép emberi hangon beszéltek. Az igazoltatás indokát kérdeztem, és az volt, hogy ismert személy vagyok, de nem mint híres színész, hanem nem jó dologból vok ismert személy.

Az érdekelne engem, hogy a rendőrök akik ismernek, nem haragudnak rám?

Néha azt gondolom, hogy haragudnak de lehet rosszul gondolom.

Azt szoktam látni, hogy a gyalogátkelő helyen, ahol nincs lámpa, ha látnak egy átkelni szándékozót, megállnak és intenek, hogy mehet, de ők mindig mindenkinek megàllnak és átengedik. Engem is átengednének, vagy engem simán nem?

2022. dec. 17. 21:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Egyszer vissza fogom nézni az összes ilyen ".... vagyok"

válaszodat a korábbi kérdéseidből.

Mint valami tudathasadásos idióta, úgy viselkedsz.

2022. dec. 17. 22:27
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
#11 Az is, nem csak úgy viselkedik.
2022. dec. 17. 22:42
 13/25 anonim ***** válasza:
91%

#11 az egyébként. Aki ismeri tudja, hogy kirendeltek neki elmeorvos szakértőt az egyik ügyében az pedig le is írta hogy full szemelyiségzavar tudathasadás.

Gyógyszereit viszont nem szedi.

2022. dec. 18. 09:06
 14/25 anonim ***** válasza:

Akkor most az IMEI-ben lenne már régóta.

Nekem pont hogy azt írogatta, hogy csak autizmust alapítottak meg: ergo a bcs-k elkövetésekor rendelkezett az elkövetéshez szükséges következmények felismeréséhez megfelelő belatassal, Így nem lehet megállapítani a kóros elmeállapotot (pl. Tudathasadás), ami már büntethetőséget kizáró ok.

Egyik kérdésben pont ezen izélt, hogy őt elítélik, meg előzetes, meg ecetera ecetera.

Ha valakinél elmeorvos szakértő megállapítja, hogy a bcs idején deffekt volt, akkor az embert nem lehet börtönbe küldeni (helyette imei, vagy kényszergyógykezelés)

2022. dec. 18. 11:19
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Én azt vágom. Én ebben dolgozok, nem minden személyiségzavar buntethetoseget kizaro ok.
2022. dec. 18. 12:14
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11972662..

(Zétény)

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11975215..

(Ivó)

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11980863..

(Bojlusz Ottokár)

Most meg ennél a kérdésnél Pop Ádám.

Volt korábban még Nosztradamusz Ádám, és Lakatos Renátó is, de azokat a kérdéseket már nem találom.

Ez viszont látszik Gyulánál, hogy nem személyiségzavar miatt írja ezeket a hülye neveket - amik senkit sem érdekelnek -, hanem mert komolyan azt hiszi, hogy emiatt nem tudjuk azt, hogy ugyanaz az ember (Gyula) a kérdés kiírója. Ő ilyeneket, hogy írásmód, stílus, helyesírás nem vesz észre. Pedig tök jól jellemzik ezt az ember és emiatt felismerhető minden kérdése.

2022. dec. 18. 13:01
 17/25 anonim ***** válasza:
#16 De egyébként könnyű összezavarni, előbb-utóbb kizökken ebből a kamuzásból és bevallha, hogy ő Gyuluska.
2022. dec. 18. 15:12
 18/25 anonim ***** válasza:
bevallja*
2022. dec. 18. 15:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Miért láttom megint levikét?
2022. dec. 18. 15:15
 20/25 A kérdező kommentje:
Olyan is volt sajnos, hogy az öltözőből loptam régen és pont egy olyan kabátból vettem ki több tízezer forintot, aminek a másik belső zsebébe egy fekete rendőrigazolvány tok volt, benne ilyen halványzöldes kártyával, hogy a rendőrség hivatásos állomanya vagy mi volt ráírva. Mivel ugyanabból a kabátzsebből vittem el a pénzt, így elmondható, hogy rendőrtől loptam. Tényleg rendőr volt, mert nem police volt a jelvénynél, hanem szàmsor. Gondolom másnap a kollégáinál feljelentést tett, viszont ha megtette a feljelentést, nem lett meg a tettes meg a pénze se. (2017 tavasz)
2022. dec. 18. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!