Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kaptam egy rendőrségi küldemén...

Kaptam egy rendőrségi küldeményt, ki tudom valahogy deríteni előre, hogy mi lehet benne?

Figyelt kérdés

Ezen a héten külföldön tartózkodom. Párom küldte a fotót, hogy kaptam értesítőt küldeményről.

Holnap megpróbálja átvenni, de mivel nem vagyunk (még) házasok, így nem biztos hogy sikerül.

Egyedül az azonosítót látom, abból le tudok szűrni bármi infót, hogy mi lehet az?

Semmi tippem nincs, hogy mi lehet, de szorongós típus vagyok, irracionális félelmekkel.

Köszönöm ❤️

2022. dec. 14. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Olyan lehet benne, hogy az 5 évvel ezelőtti bárminek nem találták meg az elkövetőjét, ezért a nyomozást lezárták.
2022. dec. 14. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Hát ha nem gránát akkor méreg. Mást ñem szoktak küldeni.
2022. dec. 14. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondja azt, hogy házasok vagytok, de nem vette fel a neved! Ez elég gyakori, próba-szerencse.
2022. dec. 17. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, látom, elkéstem.
2022. dec. 17. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!